Combina frigorifica Candy CCBS 6182XH, 300 l – pareri si review

Pentru cei care credeau ca nu exista pe piata o combina frigorifica ieftina si buna, pentru cei care isi doresc sa faca o asemenea achizitie in locuinta lor, pentru oamenii care pun pret pe modul de pastrare al alimentelor, combina frigorifica Candy, cu o capacitate de 300 de litri, clasa de eficienta energetica A+ si tehnologia moderna No Frost, este solutia perfecta!Combina frigorifica Candy CCBS 6182XH

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Candy

O marca mai putin cunoscuta in Romania, dar care produce electrocasnice bune, la un pret excelent, Candy se remarca prin minutiozitatea cu care creeaza combine frigorifice si alte aparate de inalta calitate.

Combina frigorifica Candy
, asadar, are un volum total de 300 de litri, suficient pentru o familie mica, dar cu pretentii mari si un consum energetic de 268 de KWh pe an, ceea ce inseamna ca facturile de electricitate nu vor fi cu mult mai mari decat cele primite in mod obisnuit.

Inca de la deschidere, utilizatorii isi pot face o parere clara in ceea ce priveste combina frigorifica Candy. Frigiderul are trei rafturi, patru suporturi de usa si un compartiment de legume si fructe si se dezgheata in mod automat. Trebuie doar sters si curatat foarte bine. Congelatorul are trei compartimente si o capacitate de congelare de patru kg la 24 de ore.

In ceea ce priveste aspectul exterior, combina este din inox, are o deschidere a usilor standard, pe dreapta, fara posibilitatea montarii balamalelor si pe stanga, ca la alte produse din aceeasi categorie, are un maner vertical si un aspect cat se poate de elegant si placut. In interior, iluminarea se face cu LED, suportul pentru sticle se dovedeste extrem de avantajos si incapator.

Mai mult decat atat, sistemul No Frost asigura o functionare ideala a frigiderului si congelatorului, fara gheata sau zapada depuse pe alimente sau pe peretii interiori. Totul va arata impecabil, va avea un gust placut si un miros proaspat.

Spatiul Combina frigorifica Candy CCBS 6182XH este bine compartimentat, designul o face foarte atractiva, consuma putin si ventilatorul interior poate fi oprit. Sunt, insa si unele dezavantaje. Spre exemplu, nu are dispenser de apa, suport de oua, tavita de gheata si multe alte accesorii care fac deliciul utilizatorului si sunt foarte utile. In rest, investitia este buna, din punct de vedere al raportului calitate-pret!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here