Combina frigorifica Daewoo RN-308NW 305 l – pareri si review

Daewoo nu produce numai autoturisme, asa cum multe persoane s-ar astepta, ci aceasta firma si-a extins de foarte mult timp domeniul de activitate si produce si electrocasnice de inalta clasa. Combina frigorifica Daewoo cu o capacitate de 305 litri, clasa energetica A+ este cel mai bun exemplu de performanta la un pret accesibil!Combina frigorifica Daewoo RN-308NW

Puncte forte combina frigorifica Daewoo RN-308NW

O combina frigorifica ce are un aspect clasic, elegant, de culoare alba, usor de intretinut si de curatat, cu o inaltime potrivita pentru bucatarie si un spatiu suficient pentru alimente este adusa in atentia persoanelor interesate sa faca o schimbare in viata lor de catre reprezentantii firmei Daewoo.

Acest aparat frigorific marca Daewoo este incadrat in clasa energetica A+ si este construit perfect pentru un consum redus de energie si facturi mai mici la electricitate. Cu un sistem de racire Perfect No Frost Daewoo, acest aparat raceste in mod uniform tot compartimentul frigiderului si aduce un nivel optim al umiditatii, scapandu-i pe proprietari de grija dezghetarii congelatorului.

Silentiozitatea este o alta trasatura caracteristica acestei combine, dar si necesara pentru orice familie. Nivelul de zgomot mic este asigurat de compresorul de inalta tehnologie, dar si de ventilator, iar in timpul functionarii, combina abia daca isi va face simtita prezenta. Iluminarea din interiorul frigiderului se face cu LED, mai precis cu sistemul Crystal LED, care ajuta la o vizibilitate mult mai buna si la economisirea energiei electrice.

Daca usa care se deschide in partea dreapta nu avantajeaza utilizatorii, aceasta se poate schimba, astfel incat combina sa se incadreze in orice loc. Din punct de vedere al compartimentarii, frigiderul are trei rafturi de sticla si trei suporturi de usa, dar si un compartiment de fructe si legume denumit Farmer’s case, care mentine alimentele in cele mai bune conditii de depozitare si le pastreaza proaspete mai mult timp. Congelatorul are trei compartimente spatioase si ambele parti ale combinei se dezgheata in mod automat.

Raportul calitate-pret este unul foarte bun, combina frigorifica Daewoo RN-308NW este excelenta, silentioasa si pastreaza mancarea proaspata mai mult timp, nu se defecteaza si nu necesita inlocuiri ale pieselor, insa poate fi un mic dezavantaj faptul ca nu are dispenser de apa, tavita de gheata si alte compartimente de oua, branzeturi, pentru alimente foarte perisabile care au nevoie de conditii speciale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here