Combina frigorifica Daewoo RN-T425NPW, 332l – pareri si review

Daewoo este o marca foarte cunoscuta pe piata din tara si de peste hotare, datorita autoturismelor pe care le fabrica si le comercializeaza. Insa, de cativa ani buni, Daewoo produce si aparate electrocasnice. Combina frigorifica Daewoo, cu o capacitate de 332 litri si clasa energetica A+, spre exemplu, este foarte performanta si adaptata cerintelor moderne.Combina frigorifica Daewoo RN-T425NPW

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Daewoo

Un produs electrocasnic bun nu numai ca arata bine, ci si raceste si congeleaza foarte bine, consuma putin si asigura utilizatorilor un nivel de confort mai ridicat. Aceasta combina frigorifica are un exterior minunat de sticla alba, care se sterge foarte usor si se intretine fara probleme, care nu este un „magnet de amprente”, si nu se sparge atat de repede precum ar crede persoanele interesate.

Pe langa aspectul exterior, are si un consum redus de electricitate. Facturile la lumina vor fi cu siguranta mai mici, iar consumul anual este de doar 310 kwh. Afisajul LED si iluminarea LED din interiorul frigiderului contribuie, de asemenea, la acest consum redus de electricitate.

Mai mult decat atat, combina frigorifica este compartimentata intr-o maniera utila pentru utilizator: frigiderul are trei rafturi din sticla securizata, patru suporturi de usa, un compartiment de fructe si legume si unul de unt si branzeturi, in vreme ce congelatorul are trei sertare. Atat frigiderul cat si congelatorul se dezgheata automat.

Functiile care transforma aceasta combina frigorifica in alegerea ideala nu sunt putine. In primul rand, functia Multi Air Flow permite circularea aerului in cele mai bune conditii, asigurand un climat perfect in frigider si o temperatura si umiditate adecvate pentru alimente. Mai mult, avertizarea pentru usa deschisa este o optiune foarte buna pe care cei de la Daewoo au ales sa o introduca pentru ca niciodata nu se stie cand cineva uita sa inchida usa frigiderului, sau are impresia falsa ca daca a facut vant usii, aceasta s-a si inchis.

Pretul este insa ridicat, chiar poate fi comparat cu cel al unui autoturism Daewoo la mana a doua, iar nivelul de silentiozitate lasa de dorit. Insa per total, este o investitie foarte buna care, fara doar si poate, isi va dovedi in timp utilitatea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here