Combina frigorifica Electrolux EN3886MOX – pareri si review

Combina frigorifica Electrolux EN3886MOX - pareri si review

O combina frigorifica nu este un produs pe care sa il schimbi an de an, este o investitie pe termen lung, drept pentru care trebuie cantarita bine decizia de a achizitiona un astfel de produs electrocasnic. Combina frigorifica este un aparat ce nu lipseste din bucataria romanilor. Evolutia tehnologica a transformat, de-a lungul timpului, combina frigorifica intr-o necesitate.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Electrolux EN3886MOX

Aceasta combina frigorifica este dotata cu tehnologia TwinTech care asigura o mai buna repartizare a aerului rece in combina frigorifica. Congelatorul beneficiaza de un aer ventilat care ii scapa pe utilizatori de corvoada dezghetarii. Cu un consum redus, aceasta combina frigorifica beneficiaza de o clasa energetica A++.

Designul este elegant, combina frigorifica este din inox integrandu-se de minune intr-o bucatarie mai moderna.

Tehnologia inovatoare TwinTech® FrostFree cu care vin cei de la Electrolux, cu MultiFlow este cea care garanteaza un nivel optim de umiditate in interiorul frigiderului. Cu alte cuvinte, alimentele isi pastreaza gustul, textura si prospetimea pentru mai mult timp gretie sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata.

Folosindu-se de tehnologia LED premium, utilizatorul poate verifica continutul combinei frigorifice. Este vorba despre un sistem de iluminare care economiseste energia si ofera o vizibilitate perfecta. Combina frigorifica este dotata cu un compartiment FreshZone ce ofera o temperatura scazuta, cu pana la 15% mai scazuta decat in restul frigiderului. Pestele si carnea se pastreaza astfel in stare proaspata pentru un timp mai indelungat.

Functia de congelare rapida accelereaza racirea in interiorul combinei frigorifice. Este ideala in momentul in care utilizatorul se intoarce de la cumparaturi pentru a favoriza scaderea temperaturii si respectarea latului frigorific.

Combina frigorifica a fost finisata cu un strat anti-amprenta ceea ce inseamna ca usile din otel inoxidabil se pot mentine perfect curate fara eforturi. Rezultatul este unul pe placul multor utilizatori: aspect rafinat, comparabil cu o bucatarie profesionala.

Comenzile sunt intuitive si multifunctionale ceea ce ii permite utilizatorului sa regleze cu mai mare usurinta mediul din interior astfel incat produsele din interiorul frigiderului sa fie pastrate in cele mai optime conditii. O combina frigorifica ce imbina performantele excelente cu un consum de energie redus.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here