Combina frigorifica GBB59PZRVS LG, 300 litri, A+, 300 L, No Frost – pareri si review

Unii cumparatori isi aleg aparatura electrocasnica in functie de mai multe caracteristici – in vreme ce pentru unii, important este pretul, pentru altii, caracteristicile si avantajele pe care le ofera de-a lungul utilizarii sunt cele care conteaza. Daca judecam dupa firma producatoare, compania LG produce numai electrocasnice de cea mai buna calitate, eficiente, cu un aspect ideal si care se incadreaza in orice bucatarie si cu un consum suficient de mic incat facturile la curent sa nu mai reprezinte un motiv de ingrjorare. Combina frigorifica LG cu o capacitate de 300 de litri, culoarea argintie, cu sistem No Frost, este extrem de eficienta pentru familiile nu foarte numeroase, care pun accent pe alimentatie.Combina frigorifica GBB59PZRVS LG

Puncte forte combina frigorifica LG

Compresorul liniar cu inverter si clasa de eficienta energetica A+++ asigura o economie de energie spectaculoasa, in vreme ce fluxul de aer multiplu asigura prospetimea alimentelor. Compresorul liniar cu inverter este cel care revolutioneaza frigiderul si garanteaza controlarea optima a temperaturii pentru a se mentine alimentele in forma lor proaspata sau, de ce nu, gatita, un timp cat mai indelungat. Iar fluxul de aer multiplu inseamna ca exista numeroase orificii care au rolul de a distribui aerul rece in mod uniform si de a asigura racirea corespunzatoare a alimentelor.

In plus, congelatorul este foarte spatios, pentru a se crea un spatiu de depozitare a alimentelor de mari dimensiuni, a pasarilor proaspete, a pungilor cu fructe si legume ce sunt programate sa fie gatite in lunile de iarna. Gratie functiei Moist Balance Crisper, alimentele nu mai absorb umiditate, aceasta evaporandu-se.

Orice problema poate fi remediata cu usurinta, orice defectiune poate fi diagnosticata rapid cu ajutorul functiei Smart Diagnosis, care salveaza timp si bani cheltuiti la o vizita la service. Spatiul este optimizat pentru a veni in intampinarea utilizatorilor: sertarele se deschid la maxim chiar daca usile au o deschidere de 90 de grade.

In plus, iluminarea interioara este suficient de puternica incat orice aliment sa poata fi scos sau introdus atat ziua cat si noaptea, iar nivelul de zgomot este foarte mic, de doar cativa decibeli. Insa pretul nu este atat de avantajos, fiind in raport cu caracteristicile si functiile moderne insa nu si pe placul potentialilor cumparatori care se vor vedea nevoiti sa umble la cardul de economii sau la cel de credit pentru o asemenea achizitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here