Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX – pareri si review

Calitatea electrocasnicelor achizitionate nu ar trebui sa fie conditionata de criteriul material. Acest lucru ar deveni si o granatie a functionabilitatii indelungate care transforma produsul pe care se opteaza in cea mai buna alegere, investitia materiala estompandu-se in timp. O firma care produce electocasnice de calitate superioara, carora nu le lipseste inovatia si care sunt si cat se poate de placute din punct de vedere estetic este Gorenje. Cu siguranta, orice bucatarie si-ar dori sa detina un astfel de produs.

Avantajele achizitionarii combinei frigorifice Gorenje NRK6191TX

Daca s-ar face un scurt sondaj in majoritatea tarilor lumii, s-ar demonstra, daca mai este nevoie, ca marea majoritatea la lumii vede esentiala necesitatea unei combine frigorifice in bucatarie. Avand in vedere acest lucru, alegerea modelului preferat trebuie sa se faca in cel mai responsabil mod. Gorenje pune la dispozitie o combina frigorifica ce promite sa nu dezamageasca.

Acest produs este unul care detine un volum total de 329 litri dintre care, 222 litri sunt destinati frigiderului iar restul de 85 litri, congelatorului. Acest spatiu este comparimentat intr-un mod cat se poate de inteligent care ofera spatiu necesar pentru orice tip de aliment care necesita o conservare corecta si sanatoasa, cu pastrarea proprietatilor initiale.

Clasa energetica A+ garanteaza pentru un consum energetic foarte convenabil. Functia No Frost, nu lipseste, iar sistemul de dezghetare al frigiderului si al congelatorului este automat. O proprietatie ce merita sa fie subliniata, fiind oferita de putine alte combine frigorifice de pe piata, este capacitatea mare de congelare care ajunge la valoare dea 12 kg/24 ore.

Gorenje isi alinta cumparatorii cu o sumedenie de functii speciale, care se doresc unice. Dintre aceste se remarca functia de super-congelare cat si cea de super-racire, functia Eco sau cea de ionizare a aerului. Autonomia acestui produs este de 18 h, nepermitand degradarea alimentelor din interiorul sau atunci cand alimentarea cu energie electrica este intrerupta.

Minusurile acesti combine frigorifice Gorenje sunt nesemnificative, aspectul sau este unul care impresioneaza, astfel orice persoana care-si doreste calitate superioara are toate motivele pentru a investi in acest produs, unic, care este oferit si cu o garantie generoasa de 5 ani.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here