Combina frigorifica Gorenje NRK6192MRD, NoFrost Plus, 329 l – pareri si review

Putini sunt cumparatorii care se pot declara suficient de curajosi incat sa isi achizitioneze un electrocasnic ceva mai deosebit de modelele simple care sunt prezentate pe piata. Insa cei mai indrazneti dintre cumparatori, sunt invitati sa consulte caracteristicile si avantajele pe care le ofera combina frigorifica Gorenje, cu o capacitate de 329 litri, clasa energetica A++, tehnologie No Frost Plus, de culoare rosu aprins!Combina frigorifica Gorenje NRK6192MRD

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Gorenje

Cu siguranta prima caracteristica ce sare in evidenta, este culoarea si designul combinei frigorifice Gorenje. Rosul rubiniu este o culoare nu foarte obisnuita pentru un electrocasnic, ci mai degraba indrazneata. Nici macar nu este necesar ca bucataria sa fie amenajata cu aceasta culoare, gresia sa fie rosie, sau un alt electrocasnic sa aiba aceasta culoare, bucataria poate fi in alb si negru, crem sau verde, iar combina frigorifica Gorenje pe rosu, vine in completarea amenajarii!

Unul din cele mai importante detalii ale utilizarii combinei frigorifice Gorenje, este sistemul de ventilatie Multiflow 360 de grade, care confera circulatia uniforma de aer rece in frigider, avand chiar 14 orificii de ventilatie, care asigura temperatura constanta pe fiecare raft. In combinatie cu functia Ion Air, aerul din interiorul frigiderului este mai curat, mai proaspat si adecvat depozitarii alimentelor.

Modelul de combina frigorifica face parte din noua generatie Gorenje, al carui congelator cunoaste obiceiurile utilizatorului, si anume: de cate ori deschide usa, care este cantitatea de alimente introdusa, etc. In frigider este prezent sertarul Fresh Zone, pentru alimente perisabile, cu cea mai scazuta temperatura, ideal pentru carne, peste, legume, fructe. Sertarul Crisp Zone, pe de alta parte, asigura mentinerea fructelor si legumelor proaspat culese sau achizitionate de la piata, o durata de viata si de prospetime mai mare, gratie ajustarii umiditatii.

Congelatorul este XXL space Box
, spatiul fiind suficient pentru depozitarea alimentelor mari. Spre exemplu, aici incape un curcan intreg sau o punga mare de mazare proaspat culeasa sau achizitionata, depozitata pentru iarna in mai multe caserole si recipiente, ori chiar un tort extra large de inghetata si cateva cutii de pizza congelata.

Frigiderul are patru rafturi si un compartiment de fructe si legume
, precum si unul de branzeturi. Congelatorul are trei compartimente, si o capacitate de congelare de 5 kg la 24 de ore. Usile se deschid standard spre dreapta, dar exista si posibilitatea montarii balamalelor pe partea stanga, iluminarea interioara este eficienta. Daca pretul ar fi un pic mai accesibil si nu ar concura cu cel al unui autoturism la mana a doua, combina frigorifica Gorenje ar fi alegerea ideala a oricui!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here