Combina frigorifica Gorenje NRK6203TX, NoFrost Plus, 334 l – pareri si review

Gorenje a lansat pe piata un produs nou si foarte performant, din categoria electrocasnicelor mari, care se dovedesc foarte utile in casa. Combina frigorifica Gorenje este o alegere potrivita a familiilor cu copii, sau fara, familiilor mai numeroase sau fara prea multi membri, insa unde se pune accent pe calitate si pe performanta, pe prospetimea alimentelor si pe gustul mancarii. Combina frigorifica Gorenje cu o capacitate de 334 litri, clasa energetica A+, din inox, se incadreaza cu siguranta in orice bucatarie.Combina frigorifica Gorenje NRK6203TX

Puncte forte combina frigorifica Gorenje

Atat frigiderul cat si congelatorul beneficiaza de sistem de racire No Frost, ceea ce inseamna ca nu se va forma gheata pe peretii interiori sau pe alimente, iar dezghetarea nu mai este necesara! Asadar, utilizatorii sunt scutiti de o sarcina, aceea a dezghetarii congelatorului si frigiderului.

Volumul combinei frigorifice este de 363 litri. Incap multe alimente in stare proaspata sau gatita, recipiente, fructe si legume. O familie intreaga poate beneficia de produsele preferate, tinute in cele mai bune conditii. Incadrarea in clasa de eficienta energetica A+++, garanteaza un consum de 172 kwh pe an, iar factura la electricitate nu va deveni o povara.

Frigiderul are cinci rafturi de sticla, un compartiment de fructe si legume si unul de unt si branzeturi. Congelatorul are trei sertare si se dezgheata automat, la fel ca si frigiderul, iar capacitatea de congelare este de 8 kg la 24 de ore.

La capitolul pret, combina frigorifica Gorenje nu sta prea bine. Are un pret ridicat, insa si functii extrem de performante. Ceea ce inseamna ca echipamentul frigorific Gorenje dispune de functia Eco, de functia de super -racire si super-congelare, astfel incat alimentele sa fie mentinute proaspete in conditii de temperatura ideale. In cazul in care usa frigiderului este uitata deschisa, sistemul de avertizare se pune in functiune, iar temperatura din frigider se regleaza in mod electronic.

Ceea ce este si mai fascinant la aceasta combina frigorifica, este aerul proaspat din interiorul ei. Gratie sistemului Ion Air cu ionizator in frigider si sistemului Multiflow 360 de grade, aerul este proaspat, lipsit de bacterii si microbi si circula in cele mai bune conditii, astfel incat fiecare raft sa fie perfect acoperit de curentii de aer reci si delicati.

In concluzie, combina frigorifica Gorenje este performanta, are un design placut, nu se strica repede si poate fi folosita o perioada indelungata!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here