Combina frigorifica Gorenje Old Time NRK621CLI, NoFrost Plus, 363 l – pareri si review

A alege o combina frigorifica poate fi o adevarata problema pentru anumiti clienti, mai ales datorita faptului ca pe piata exista o multime de modele care se adreseaza tuturor gusturilor si tuturor buzunarelor.

Produsele Gorenje sunt unele dintre cele mai bune fiind calitative si fiabile ceea ce ofera o garantie in plus. Oricine isi doreste sa aiba parte de aparatura performanta, apeleza cu incredere la una dintre firmele producatoare de succes.Combina frigorifica Gorenje Old Time NRK621CLI, NoFrost Plus, 363 l - pareri si review

Avantajele achizitionarii combinei frigorifice Gorenje Old Time NRK621CLI

Este inalta, spatioasa, cu un volum total de 363 l, dar si foarte luminoasa in interior asa ca utilizatorii pot sa umble chiar daca lumina din incapere nu este aprinsa. In plus, culoarea crem ofera un plus de eleganta si este potrivita pentru orice spatiu in functie de preferintele utilizatorilor. Usile reversibile ofera si ele un grad de confort, mai ales ca aparatul poate fi pozitionat in orice fel fara sa existe nici cea mai mica problema.

In ceea ce priveste eficienta energetica frigiderul se incadreaza in clasa energetica A+ ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie. Spre deosebire de modelele existente pe piata la ora actuala, combina frigorifica Gorenje economiseste pana la 15% mai multa energie ceea ce reprezinta un adevarat avantaj.

Functia NoFrost este cea care nu permite ca gheata sa se formeze in interiorul compartimentelor. In felul acesta, munca utilizatorilor este simplificata, iar produsele sunt pastrate in cele mai sigure conditii de igiena.

Modelul de fata este dotat cu un compartiment pentru fructe si legume care pastreaza prospetimea alimentelor o perioada indelungata de timp. In felul acesta, utilizatorii vor avea parte de cele mai bune produse chiar si dupa o saptamana de la depozitare.

Functia Ion Air este cea care pastreaza un aer proaspat si curat si care impiedica formarea bacteriilor. Aerul circula de jos in sus motiv pentru care mirosurile neplacute sunt indepartate, iar alimentele sunt depozitate in conditii excelente.

Produsele alimentare sunt produse perisabile care se pot altera cu usurinta, asa ca frigiderul trebuie sa fie dotat cu functii speciale si sa dispuna de cea mai noua tehnologie pentru ca utilizatorii sa fie protejati, iar sanatatea lor sa nu fie afectata.

Un dezavantaj poate fi considerat pretul de achizitie care, pentru anumite categorii sociale, poate fi considerat unul destul de ridicat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here