Combina frigorifica Gorenje Old Time ONRK193R – pareri si review

Combina frigorifica este unul din cele mai folosite aparate electrocasnice dintr-o locuinta. Datorita faptului ca tehnologia a evoluat enorm in ultima vreme, asta inseamna ca vom beneficia in momentul in care alegem o combina frigorifica de functii moderne care ne usureaza viata si ne protejeaza sanatatea totodata.

Caracteristici si avantaje Gorenje Old Time ONRK193R

Aceasta combina frigorifica este recomandata iubitorilor de design, are o culoare mai putin obisnuita, face parte din colectia Gorenje Retro. Insa, datorita aspetului sau vintage are un pret mai ridicat. Designul este elegant, de culoare rosu, clasa de eficienta energetica este A++ si se va integra perfect in orice bucatarie, traditionala sau moderna. Carcasa este una elganta, de culoare rosie. Combina frigorifica beneficiaza de un panou de control electronic foarte usor de folosit, cu un display digital de tip LED. Volumul net total al combinei frigorifice este de 307 litri, greutatea de 71,5 kilograme si nivelul de zgomot de doar 38dB.

Aceasta combina frigorifica beneficiaza de tehnologia avansata IonAir cu MultiFlow 360 de grade ceea ce confera un climat ideal in fiecare raft si sertar. Tehnologia avansata a frigiderului limiteaza procesul natural de ionizare pentru a pastra cat mai mult timp prospetimea alimentelor. Sistemul de ventilare MultiFlow 360 de grade injecteaza aer ionizat gratie celor 14 orificii speciale de ventilare si asigura o temperatura optima in interiorul frigiderului.

Unul din cele mai bune sisteme de racire de pe piata este No Frost Plus. In compartimentul congelatorului acest sistem impiedica formarea de gheata penru a garanta un consum scazut de energie in timp ce in compartimentul frigiderului se mentine un microclimat ideal pentru alimentele proaspete. Circularea aerului ionizat evita uscarea alimentelor si pastreaza vitaminele si mineralele acestora.

AdaptTech
este un sistem inteligent conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider oricare ar fi frecventa de deschidere a usii. In momentul in care se deschide usa frigiderului temperatura urca brusc si alimentele sunt expuse la un soc termic care evita stricarea prematura a lor. Functia ECO confera un consum redus de energie in momentul in care utilizatorul este plecat de acasa iar functia SuperCool asigura racirea rapida a alimentelor proaspat depozitate. Un aparat frigorific elegant si de calitate, recomandat iubitorilor de design.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here