Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192BK, FrostLess – pareri si review

Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192BK, FrostLess - pareri si review

Eleganta este o caracteristica ce ar fi necesar sa defineasca si bucataria, nu doar livingul sau dormitorul. Astfel, electrocasnicele, pe langa utilitate si eficienta maxima, ar trebui sa detina si un plus estetic important pentru a putea sa creeze un confort vizual. De aceasta cerinta actuala tine cont firma Gorenje care ofera produse atat utile cat si placute privirii.

Avantajele care pot determina achizitionarea combinei frigorifice Gorenje Old Time ORK192BK

Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192BK poate sa cucereasca de la prima vedere. Eleganta este dublata si de caracteristici tehnice de calitate superioare care justifica pretul ce ar putea sa necesite un efort financiar pentru a putea sa fie acoperit.

Acest model este unul impunator, din toate punctele de vedere. Volumul net total este de 322 litri, dintre care, 227 litri sunt atribuiti frigiderului, iar restul de 95 litri sunt distribuiti congelatorului. Din punct de vedere energetic, combina frigorifica Gorenje se dovedeste cat se poate de avantajoasa, facand parte din clasa A++, ceea ce garanteaza pentru un consum impresionant de mic, ce nu va modifica simtitor factura de curent electric.

Comartimentare este una avantajoasa, nelipsind suporturile de pe usa, compartimentul special pentru legume si fructe si nici compartimentul mare, Big Box al congelatorului. Functia de dezghetare automata, functia No Frost, cea de super-racire cat si multe altele de-a dreptul speciale, nu lipsesc, incantand orice cumparator care-si doreste doar ceea ce este mai bun.
Negru este o culoare care ofera noblete, eleganta, pretiozitate si bun gust in orice situatie. O combina frigorifica neagra, reprezinta o alegere sofisticata ce va alunga monotonia din orice bucatarie care pana mai ieri parea inundata intr-un gri obisnuit.

Minusuri important pe care le detine aceasta combina frigorifica Gorenje sunt reprezentate de capacitatea de congelare mica, de doar 4.5 kg/24h si de lipsa sistemului antibacterian, caracteristici care nu ar fi trebuit sa fie omise, avand in vedere pretul considerabil al produsului.

Cand calitatea se imbina cu eleganta, originalitatea si bunul gust, rezulta un produs irezistibil privirii si o alegere ce poate sa fie facuta de toti cei care vor doar ceea ce este mai bun pentru locuinta lor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here