Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192GR, FrostLess – pareri si review

Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192GR, FrostLess - pareri si review

Unul dintre aparatele care nu ar trebui sa lipseasca din locuinte este combina frigorifica. Avantajele sale sunt concretizate in capacitatea de a congela produsele, pastrandu-le astfel in cele mai bune conditii. Gorenje este una din acele firme producatoare de electrocasnice care reuseste sa surprinda prin majoritatea produselor pe care le ofera. Astfel, toti cei care-si doresc doar ceea ce este mai bun si ingenios, ar putea sa opteze pentru un electrocasnic produs de aceasta firma, desi pretul propus este unul care poate sa necesite un mic efort financiar – insa investitia se merita.

Avantajele care pot determina achizitionarea combinei frigorifice Gorenje Old Time ORK192GR

Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192GR este un produs de-a dreptul unic, destul de curajos prin aparitia sa, care este definit de o nota de non-conformist ce place persoanelor care pun accent pe estetica oricarui obiect achizitionat.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, aceasta combina frigorifica impresioneaza prin calitate si chiar printr-o nota de inovatie. Volumul net total este de 326 litri, 227 litri fiind repartizati frigiderului iar 95 congelatorului. Frigiderul detine 4 rafturi din sticla iar congelatorul prezinta 3 compartimente. Pentru o depozitare cat mai usoara a tuturor alimentelor, exista compartimentele speciale pentru legume si fructe, cat si cele pentru unt si branzeturi.

Impresionant si deloc de ignorat sunt functiile speciale ale acestui model si anume AdaptCool , sistemul inteligent de adaptare a temperaturii din interiorul frigiderului in functie de necesarul alimentelor si IonAir sistemul special de ionizare, pentru mentinerea alimentelor proaspete pentru cat mai mult timp. Bineinteles, functia NoFrost si cea de dezghetare automata a frigiderului, nu lipsesc.

Un minus important al combinei frigorifice Gorenje este sistemul de dezghetare manual care este considerat destul de anevoios si nu ar trebui sa fie prezenta la un model care este vandut la un pret ce solicita lux din toate punctele de vedere.

Verdele este o culoare foarte rar intalnita printre electrocasnice si merita toata atentia persoanelor care isi doresc ceva special pentru bucataria lor. Astfel designul unic al acestei combine frigorifice Gorenje atrage si cucereste chiar si cele mai pretentioase, propunand o alta viziune asupra unei bucatarii perfecte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here