Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192O, FrostLess, 326 l – pareri si review

Cine nu isi mai aminteste de acele frigidere mari, spatioase, care aveau un aspect vintage si se comportau exemplar? Combina frigorifica Gorenje Old Time este perfecta pentru cei care cauta un electrocasnic deosebit, cu un design „oldie but goldie” si foarte colorat! Are de asemenea o capacitate de 326 de litri, este incadrata in clasa energetica A++, si are o culoare placuta si totodata electrizanta, portocalie, asfel incat sa fie admirata de fiecare musafir!Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192O

Puncte forte combina frigorifica Gorenje Old time


Gorenje
este o marca de electrocasnice cunoscuta atat in tara cat si peste hotare. Toate produsele sunt performante, au unele caracteristici si functii moderne, si se incadreaza exigentelor cumparatorilor. Spre exemplu, aceasta combina frigorifica nu consuma mult, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, si are o capacitate foarte mare, de 326 litri, suficienta pentru o familie numeroasa.

In plus, acest electrocasnic este bine compartimentat si dispune chiar si de un sertar Fresh Zone, unde se pot depozita carne, peste, fructe si legume proaspete, mentinand nu numai aroma, ci si culoarea si gustul pentru mai mult timp. Iar setarul Crisp Zone cu functia de Humidity Control integrata, are o temperatura scazuta, cu posibilitatea de ajustare a umiditatii si extinderea prospetimii produselor introduse, cu cateva zile mai mult decat in alte aparate.

Tehnologia FrostLess
este cea care garanteaza reducerea formarii de gheata si asigura o economie de energie, pentru ca se depune mai putin efort la dezghetare. In spatiul XXL Space Box se pot depozita torturi voluminoase, curcani mari, proaspat taiati sau cumparati, cutii de pizza sau alte produse mari.

Gratie sistemului de ventilatie modern, aerul rece este distribuit in mod constant si creeaza astfel un microclimat natural in frigider, iar impreuna cu tehnologia Ion Air, bacteriile sunt eliminate in proportie de 95 %. In frigider sunt patru rafturi de sticla si trei suporturi de usa, plus compartimentul de legume si fructe atat de util. in congelator, sunt trei compartimente si acesta are o capacitate de congelare de 4.5 kg la 24 de ore.

Desi pretul nu este tocmai in avantajul cumparatorului, si poate fi comparat cu cel al unei masini second hand, combina frigorifica Gorenje este de buna calitate si toate caracteristicile acesteia determina doritorii sa faca un prim pas spre o viata mai buna, mai usoara, mai confortabila!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here