Combina frigorifica Gorenje RK6191AW, 321 l – pareri si review

Combina frigorifica este o investitie pe care oamenii o fac pentru mai multi ani. Nu este un simplu accesoriu de bucatarie ce poate fi schimbat anual, ci este un produs care cu siguranta se va dovedi extrem de util de-a lungul timpului. Combina frigorifica insumeaza calitatile unui frigider bun si al unui congelator care ingheata mancarea rapid si fara probleme. Combina frigorifica clasa A+ Gorenje cu o capacitate de 321 de litri este ideala pentru orice familie care pune accent pe alimentatie si pe calitatea produselor consumate.

Puncte forte combina frigorifica Gorenje

Combina frigorifica Gorenje
beneficiaza de o tehnologie frostless, care reduce formarea de gheata si deci si dezghetarea manuala cu pana la 50 %, ceea ce inseamna mai putin efort la dezghetare si o economie la energie. De asemenea, combina poate fi amplasata langa perete sau langa alte aparate, pentru ca are functia Slot In, care permite usilor sa se deschida in unghi drept.

In frigider exista un sertar de depozitare a fructelor si legumelor, care regleaza nivelul de umiditate al acestora si astfel toate alimentele de acolo raman proaspete pentru mai mult timp. Rafturile simple slide au un mecanism practic ce permite miscarea lor in sus si in jos, iar spatiul XXL permite depozitarea unor alimente foarte mari in congelator.

Combina frigorifica clasa A+ cu o capacitate de 321 litri, are patru rafturi la frigider si doua compartimente in congelator, dezghetarea este semi-automata, usile sunt reversibile si manerul vertical. Pentru a ajunge mult mai repede la alimente chiar si pe timp de noapte, este iluminata cu LED in interior, ceea ce asigura o vizibilitate perfecta si totodata o economie considerabila la facturile de energie electrica.

Combina vine dotata si cu un suport de sticle, suport pentru oua si o tava pentru gheata. Foloseste agentul de racire R 600 A, modern si prietenos cu mediul inconjurator si are o autonomie de 30 de ore fara curent.

Este o combina foarte buna, spatioasa, economica, silentioasa, care raceste si ingheata foarte bine.

Singurul dezavantaj ar fi pretul, insa cu plata in rate se poate rezolva si acest aspect. Per ansamblu, este o combina pe care multi specialisti o recomanda, dat fiind faptul ca este performanta si are multe functii pe care le indeplineste zi de zi cu usurinta.

Investitia in combina frigorifica Gorenje este de bun augur pentru intreaga familie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here