Combina frigorifica Gorenje RK6191AX – pareri si review

Combina frigorifica Gorenje RK6191AX - pareri si review

Combina frigorifica se numara printre cele mai folosite aparate electrocasnice din locuinta. Calitatile pe care trebuie sa le indeplineasca o combina frigorifica buna sunt urmatoarele: consum de energie redus, durabilitate si eficienta, volum generos de depozitare, functii esentiale precum No Frost si dotari conform nevoilor fiecarui utilizator in parte.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Gorenje RK6191AX

Aceasta combina frigorifica beneficiaza de tehnologia Ion Generation, recunoscuta penru valoarea sa estetica. Cu alte cuvinte, este realizata dintr-un otel inoxidabil si acoperita cu un invelis special, Touch Free pentru a se evita urmele de degete. Otelul inoxidabil este un material durabil ce extinde si durata de viata a aparatului si il face reciclabil. Tehnologia Ion Air de care beneficiaza aceasta combina frigorifica pozitioneaza aceasta marca printre cele mai bune de pe piata la ora actuala. Tehnologia Ion Air reproduce complet procesul natural de ionizare si reimprospateaza aerul din interiorul frigiderului. Pentru asta se folosesc excelente sisteme de ventilatie precum MultiFlow360 de grade sau DynamiCooling in modelele de ultima generatie. Aceasta tehnologie este total inovanta si unica pe piata.

Combina frigorifica este dotata cu un sertare CrispZone dotate la randul lor cu functia Humidity Control. Legumele si fructele isi pastreaza prospetimea, sunt ca proaspat culese din gradina. CrispZone este unul din cele mai spatioase sertare pentru legume si fructe existente pe piata. Optiunea de ajustare a umiditatii si temperatura scazuta din interior garanteaza si extinde prospetimea produselor.

Gratie tehnologiei FrostLess utilizatorii vor scapa de gheata din frigider si de pe alimente. FrostLess este o tehnologie care reduce depunerea de gheata in interior si dezghetarea manuala. In plus, datorita acestei tehnologii se poate economisi si energie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here