Combina frigorifica Gorenje RK6192ER, 319 l – pareri si review

Combinele frigorifice Gorenje sunt unele dintre cele mai bine vandute produse datorita calitatii si a fiabilitatii de care dau dovada. In plus, au un aspect modern care atrage privirile si care se incadreaza perfect in orice locuinta.

Clientii sunt intotdeauna multumiti de alegerea facuta si recomanda frigiderele Gorenje cu toata increderea. Raportul calitate-pret este unul accesibil ceea ce reprezinta unul dintre marile avantaje in momentul achizitionarii.Combina frigorifica Gorenje RK6192ER

Punctele forte ale combinei frigorifice Gorenje RK6192ER

Se poate intala in orice spatiu atat langa perete, cat si langa alte aparate electrocasnice. Functia Slotin este cea care permite usilor sa se deschida in unghi drept, in timp ce sertarele se pot trage cu usurinta. Mai mult decat atat, usile sunt reversibile avand balamale laterale. In functie de preferintele utilizatorului acestea se pot deschide pe dreapta sau pe stanga.

Decongelarea combinelor frigorifice reprezinta o adevarata corvoada pentru orice gospodina. Acesta este motivul pentru care Gorenje foloseste tehnologia FrostLess care are rolul de a impiedica formarea ghetii cu pana la 50%. Timpul petrecut pentru curatarea aparatului scade considerabil fiind nevoie de mult mai putin efort.

Produsele sunt pastrate in cele mai bune conditii de siguranta si igiena. In plus, acestea isi mentin prospetimea pentru o perioada indelungata de timp. De exemplu, fructele si legume pot fi depozitate in sertarul special CrispZone cu HumidityControl care asigura pentru o perioada indelungata de timp gustul si savoarea produselor.

Fructele raman hranitoare cat mai mult timp datorita nivelului umiditatii care este, in permanenta, reglat in interiorul sertarului.

Mai mult decat atat, congelatorul dispune de un compartiment XXL SpaceBox unde pot fi pastrate alimentele voluminoase precum pungile de carne sau cutiile de pizza. Un astfel de sertar este special conceput pentru gospodine, acestea avand nevoie de cat mai mult spatiu pentru zarzavaturile de peste iarna.

Toate produsele Gorenje au un consum redus de energie datorita incadrarii in clasa energetica A++. In fiecare luna, facturile de curent se mentin constante ceea ce inseamna ca frigiderul reuseste sa economiseasca pana la 30% mai multa energie.

In cazul unei pene de curent are o autonomie de 30 ore, mult mai mult fata de alte modele existente pe piata la ora actuala. Cu toate acestea, rafturile nu sunt securizate ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj. In momentul depozitarii unor produse volumioase si grele se pot produce tot felul de accidente nedorite.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here