Combina frigorifica Gorenje RK6192ERD – pareri si review

Combina frigorifica Gorenje RK6192ERD - pareri si review

Combina frigorifica este un aparat electrocasnic care ne influenteaza viata de zi cu zi datorita functiilor si caracteristicilor sale, datorita tehnologiei moderne incorporate. Tehnologiile au avansat enorm in ultima vreme, oferta de modele si functii este variata. Combina frigorifica este preferata de multi utilizatori datorita faptului ca ofera suficient spatiu de depozitare atat pentru frigider cat si petru congelator, compartimentarea este inteligenta si eficienta si dispune de tehnologii si functii menite sa ne sporeasca confortul si calitatea vietii.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Gorenje RK6192ERD

Aceasta combina frigorifica are un volum net de 319 litri dintre care 225 de litri se regaesc in frigider iar 94 de litri in congelator. Beneficiaza in interior de patru rafturi din sticla rezistenta. Compartimentul pentru fructe si legume este spatios, cu o functie de controlare a umiditatii. Congelatorul vine cu doua compartimente spatioase si cu sistemul de racire No Frost.

Culoarea acestei combine frigorifice este mai putin obisnuita, rosu vulcanic. Are un design elegant, usile au deschidere standard, spre dreapta insa se poate inversa sensul de inchidere deoarece sunt reversibile. Sertarul CrispZone al combinei frigorifice beneficiaza de functia Humidity Control. Acest sertar vine cu cea mai mare capacitate pentru fructe si legume. Combina frigorifica este dotata cu functia FrostLess, deosebit de importanta. O functie ce asigura consumul redus de energie, ce controleaza si vaporizeza umiditatea astfel incat sa se evite formarea de gheata in interiorul frigiderului. Cu alte cuvinte, dezghetarea manuala nu mai este necesara.

Functia Slotin este cea care permite usilor sa se deschida intr-un unghi drept si ca aparatul se poate amplasa in vecinatatea altor aparate sau langa perete. In interior, rafturile sunt SimpleSide, cu un mecansim deosebit de practic ce permite miscarea lor in sus si in jos si se pot amplasa in functie de nevoi. Chiar si cea mai inalta sticla se poate depozita datorita acestor rafturi. Cu ajutorul sertarului XXL SpaceBox poti amplasa cu usurinta bucatile cele mai mari de alimente in congelator, un pepene rosu urias de exemplu.

O combina ce se prezinta excelent din toate punctele de vedere, la toate capitolele, oricine va aprecia consumul sau redus de energie si numeroasele functii inovatoare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here