Combina frigorifica Gorenje Simplicity NRK62JSY2B – pareri si review

De ce nu ar avea dreptul si bucataria sa fie un loc dominat de eleganta si mult bun gust? De ce nu ar trebuie sa fie si electrocasnicele produse placute din punct de vedere estetic, nu doar de calitate superiora? Ei bine, Gorenje este una dintre firmele care-si doreste si chiar reuseste sa revolutioneze tot ce tine de bucatarie, oferind electrocasnice unice care reusesc sa fie la standarde inalte atat in ceea ce priveste calitatea cat si caracteristicile estetice de catre dau dovada. Bineinteles, un astfel de alint total necesita o investie materiala pe masura.

Avantajele combinei frigorifice Gorenje Simplicity NRK62JSY2B

Sunt anumite produse care cuceresc chiar de la prima vedere. Asa este cazul acestei combine frigorifice produse de Gorenje. Pur si simplu, chiar si cele mai carcotase priviri vor fi cucerite de eleganta, bunul gust, rafinamentul si originalitatea de care da dovada. De un negru sobru si in acelasi timp foarte placut privirii, aceast model este unul care poate sa fie numit cu usurinta “cel mai bun”.

Din punct de vedere tehnic, este caracterizat de o capacitate totala de 329 litri, impartita in mod echilibrat frigiderului propriu zis care are un volum de 222 litri si congelatorului caruia ii raman 85 litri.
Compartimentarea este una cat mai practica in care-si gasesc locul produsele de tot felul, carora li se pastreaza proprietatile initiale pentru cat mai mult timp.

Clasa energetica din care face parte este A++, functia No Frost nu lipseste, sistemul de dezghetare este unul automat pentru intreaga combina frigorifica, iar functiile speciale devin o caracteristica normala. Capacitatea de congelare este de 5 kg/24 de ore, valoare ce s-a dovedit multumitoare chiar si pentru acele persoane care folosesc in mod frecvent congelatorul.

Cu siguranta, nu exista ceva ce ar putea sa-i fie reprosat acestui model care se vrea si chiar reuseste sa fie unic din toate punctele de vedere, meritand un loc in toate acele bucatarii care nu se multumeasc doar cu o echipare corecta ci isi doresc sa fie si placute din punct de vedere estetic, meritand chiar si investitii finaciare ceva mai importante.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here