Combina Frigorifica Haier CFE629CSE, 290 l, No Frost, Clasa A+ – pareri si review

Nici frigiderele nu mai sunt ce erau odata. Acum cativa ani, un frigider era o alegere destul de simpla. Acum cei interesati trebuie sa puna in balanta o multime de posibilitati, de variante, de functii care mai de care mai avantajoase. Alegerea unei combine frigorifice este delicata, insa, o data gasit modelul ideal, satisfactia este garantata. Combina frigorifica Haier cu o capacitate de 290 litri, clasa energetica A+, reprezinta o investitie foarte buna pentru casa si familie.Combina Frigorifica Haier CFE629CSE

Avantaje combina frigorifica Haier

Combina frigorifica este un aparat electrocasnic nelipsit din casa oamenilor care pun accent pe alimentatie, pe modul de viata, pe economia pe care o fac depozitand alimentele in conditii de temperatura ideale. Combina Haier este foarte economica, fiind incadrata in clasa A+, ofera o economie cu pana la 24% mai mare in raport cu celelalte combine din clasa de eficienta energetica A.

Iluminarea cu LED este o alta inovatie in domeniu, deoarece alimentele sunt mult mai usor de gasit, de introdus, de scos, chiar si in conditii de lumina difuza sau slaba, spre exemplu pe timp de noapte. Un alt punct forte al combinei este alarma pentru usa deschisa, care se activeaza in momentul in care unul din membrii familiei uita sau deschide in joaca usa frigiderului, iar alimentele sunt in pericol de alterare. Chiar si o alarma de temperatura este disponibila, pentru atunci cand temperatura din frigider creste brusc si este necesara interventia rapida a utilizatorilor.

Dispune chiar si de un sertar pentru legume, cu controlul umiditatii, tot ce este introdus aici, fie ca este vorba de legume, fructe sau verdeturi, este mentinut in cele mai bune conditii de temperatura si umiditate. Cei care pleaca in vacanta, isi pot activa modul vacanta, astfel incat frigiderul sa economiseasca energie, iar congelatorul sa functioneze in continuare in conditii normale.

Racirea si congelarea pot fi foarte rapide, gratie functiei de super-racire si super-congelare, pentru cantitati mari de alimente sau pentru produse perisabile, care au nevoie de o atentie deosebita. Compartimentarea este excelenta, iar gratie sistemului No Frost, nu mai este necesara nici dezghetarea constanta a frigiderului si a congelatorului.

Cu un pret bun si caracteristici ideale, cu un termostat reglabil, foarte eficient, desi lipseste dispenserul de apa si de gheata, combina frigorifica Haier este alegerea potrivita a oamenilor intreprinzatori, care isi doresc un produs performant, durabil si inteligent!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here