Combina frigorifica Haier CFE629CSE, 290l, Clasa A + – pareri si review

Unul din cele mai cautate si cumparate aparate electrocasnice in ziua de azi este combina frigorifica. Pe langa aragaz, masina de spalat vase si cea de spalat rufe, aspirator si alte produse din aceasta gama, combina frigorifica este in topul cautarilor, atat pe internet, cat si in magazinele de specialitate. Combina frigorifica Haier cu o capacitate de 290 de litri, incadrata in clasa energetica A+, este ideala pentru orice familie mai restransa sau, de ce nu, cu doi sau trei copii, unde alimentatia reprezinta unul din subiectele principale.Combina frigorifica Haier CFE629CSE

Puncte forte combina frigorifica Haier

Ceea ce surprinde inca de la inceput orice potential cumparator, este aspectul combinei frigorifice, demn de o bucatarie moderna, complet utilata si mobilata, recent renovata. Apoi, atrage atentia clasa energetica A+, care asigura facturi mai mici si o economie de pana la 25% de energie in raport cu alte aparate din clasa A.

La interior, combina frigorifica Haier este iluminata cu LED, astfel incat lumina sa fie mai stralucitoare decat in cazul modelelor iluminate in mod traditional. Cantitatea de energie consumata este mult mai mica si nu trebuie schimbate LED-urile pe toata durata de viata a frigiderului.

In interiorul frigiderului, pe langa rafturile obisnuite, este prezent si un sertar de legume cu controlul umiditatii, astfel incat acestea sa nu inceapa in cateva zile sa se vestejeasca, sa isi piarda mirosul, gustul si proprietatile. In cazul in care usa frigiderului este uitata deschisa, sau copiii se joaca la ea, se porneste alarma pentru usa deschisa. In cazul in care temperatura din frigider se ridica brusc la valori mari, se activeaza alta alarma.

Atunci cand membrii familiei pleaca in vacanta, pot activa modul vacanta, economisind energie, gratie opririi functionarii frigiderului si pastrand functionarea normala a congelatorului. Alimentele se pot raci sau congela rapid, mai ales cele perisabile, pentru ca acestea sa nu isi piarda proprietatile si sa nu se altereze.

La un pret decent si cu proprietati extraordinare, combina frigorifica Haier este extrem de eficienta, performanta, spatioasa, o alegere perfecta, daca utilizatorii nu tin cont de nivelul de zgomot. Combina se face auzita, insa nu deranjeaza nici vecinii, nici membrii familiei, iar alte dezavantaje nu prezinta acest produs modern, eficient si cu un aspect deosebit!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here