Combina Frigorifica Haier CFE629CWE – pareri si review

Combina frigorifica reprezinta unul din cele mai importante aparate electrocasnice din casa de aceea trebuie sa fim atenti la unele criterii in momentul in care o alegem. O combina frigorifica buna trebuie sa vina cu un consum mic de energie, o compartimentare versatila si eficienta, cu un volum generos de depozitare a alimentelor si cu o serie de functii esentiale precum No Frost.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Haier CFE629CWE

Aceasta combina frigorifica cu o capacitate totala de 290 de litri (210 litri pentru frigider si 80 pentru congelator) aliaza performanta, designul si tehnologia. Ideala pentru toate familiile, va reusi sa isi gaseasca locul in bucataria ta fara probleme. Tehnologia No Frost evita formarea de gheata in interiorul aparatului, in compartimentul congelatorului in special si ofera o mai buna repartizare a aerului in frigider. Intretinerea unei combine frigorifice nu a fost niciodata mai usoara. Iluminarea LED consuma cu pana la 50% mai putina energie decat o iluminare conventionala, este mai eficienta si prelungeste durata de viata a combinei frigorifice. Are trei rafturi din sticla securizata, special concepute pentru a suporta o greutate mai importanta si usor de curatat. Deosebit de practica este functia Holiday care iti permite sa faci economii cand esti plecat si iti pastreaza alimentele proaspete. Functia de Congelare Rapida este o functie inteligenta si utila pentru a raci o mare cantitate de alimente, pe cele recent achizitionate in special.

Clasa energetica A+ este una performanta si iti permite sa economisesti cu pana la 25% energie electrica spre deosebire de un aparat din clasa A. Combina frigorifica beneficiaza de un sertar pentru depozitarea legumelor si fructelor intr-un loc special, pastrand in acelasi timp un nivel de umiditate optim. Astfel, alimentele isi pastreaza prospetimea pentru mai mult timp. Acest model vine cu alarma usa deschisa ceea ce inseamna ca alarma se activeaza automat daca usa ramane deschisa, aerul rece din interiorul frigiderului se opreste. In plus, exista si o alarma de temperatura care se activeaza automat cand temperatura din interiorul frigiderului creste sau scade brusc. Usile reversibile ii permit utilizatorului sa aleaga modalitatea de deschidere, de la dreapta la stanga sau vice versa ceea ce inseamna ca se poate monta fara probleme si in apropiere de alte aparate electrocasnice.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here