Combina frigorifica Haier HBM-686SWD, 309l – pareri si review

Aparatura electrocasnica este un „must have” in interiorul oricarei case. Indiferent de marimea casei, de locatarii acesteia, de preferintele lor, este cert faptul ca nu se poate trai in conditii decente fara o combina frigorifica, fara un aragaz si, de ce nu, fara o masina de spalat. Lista de electrocasnice necesare poate continua, insa cel mai bine este ca oamenii sa isi concentreze atentia pe ceea ce le trebuie urgent. Spre exemplu, daca s-a defectat combina frigorifica veche, daca aceasta nu mai corespunde nevoilor utilizatorilor, este necesara o noua investitie.

Modelul de combina frigorifica Haier cu o capacitate de 309 litri si incadrata in clasa de eficienta energetica A+, pare, inca de la prima vedere, ideala!

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Haier

Haier este o marca din ce in ce mai cunoscuta si mai apreciata pe piata din tara, dar si peste hotare. Haier prezinta persoanelor interesate un nou model de combina frigorifica cu un consum minim de electricitate, compartimentata in mod ideal, cu trei rafturi in frigider si trei suporturi de usa, dar si trei cutii in congelator.

Aspectul este ideal: culoarea argintie si aspectul masiv ii confera deopotriva eleganta si o statura impozanta, aceasta are usi reversibile si iluminare interioara pentru situatiile in care alimentele trebuie introduse sau scoase in conditii de vizibilitate mici. Are si un dispenser de apa care se incadreaza perfect in aspectul exterior si este extrem de util, oferind membrilor familiei apa proaspata si rece cu o simpla apasare a clapitei.

Investitia se va dovedi de lunga durata, pentru ca nu se va defecta atat de repede, si va asigura cativa ani buni o racire de calitate a alimentelor, fie ele gatite sau in stare proaspata. Este un dispozitiv silentios, ajungand la nivelul de 40 de decibeli, este usor de curatat si se poate incadra cu usurinta in locuintele mai moderne, dar si in cele mai modeste.

Singurul inconvenient ar fi pretul, care este destul de mare, mai ales pentru familiile care au de achitat si rate la banci sau alte probleme de ordin financiar. Per total, combina frigorifica Haier are un aspect placut, este moderna, silentioasa, performanta, usor de folosit, se comporta foarte bine chiar si dupa mai multi ani de utilizare, si isi indeplineste perfect scopurile pentru care este achizitionata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here