Combina frigorifica Haier HBM-687S, 312 l – pareri si review

Din ce in ce mai multe produse sunt prezente pe piata din tara si de peste hotare, produse care usureaza munca omului si ii fac mai usoara viata, sporindu-i nivelul de confort si de trai. Unul din aceste produse este combina frigorifica Haier, cu o capacitate de 312 litri, clasa energetica A++, pe racire directa.Combina frigorifica Haier HBM-687S

Puncte forte combina frigorifica Haier

Haier este o marca producatoare de aparate electrocasnice, care a devenit din ce in ce mai cunoscuta pe piata din tara, si multi dintre cumparatori se arata interesati de aceste echipamente, deoarece sunt calitative, eficiente si economice. Spre exemplu, modelul de combina frigorifica Haier este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca nu va consuma mult, si facturile cu siguranta nu vor fi incarcate.

In al doilea rand, la orice combina frigorifica, este importanta capacitatea de racire si de congelare, care in acest caz este foarte performanta, iar compartimentarea este foarte utila. Ceea ce inseamna ca frigiderul are un volum net total de 223 litri, iar restul de 89 litri apartin congelatorului – suficient pentru o familie care isi face cumparaturile o data – de doua ori pe saptamana, si are nevoie de spatiu de depozitare.

Tehnologia de racire a frigiderului este directa, ceea ce inseamna ca aceasta combina are nevoie de dezghetare periodica, pe partea de congelator. Pentru unii, acest lucru este un mare dezavantaj, in vreme ce oamenii gospodari nu se sperie de o sarcina in plus. Frigiderul are trei rafturi in interior si trei rafturi pe usa, iar congelatorul are trei compartimente.

Atat la interior cat si la exterior, combina frigorifica Haier arata foarte bine, are linii fine si un design exceptional, este iluminata la interior, si dispune chiar si de un termostat reglabil. Din pacate, desi pretul este destul de ridicat, nu are functii moderne de super-racire sau super congelare, nici macar un buzzer pentru momentele cand usa frigiderului ramane deschisa. Insa este o investitie foarte buna pentru o familie cu putine pretentii.

In concluzie, cei care isi doresc o combina frigorifica de inalta clasa, moderna, la un pret rezonabil, ale carei functii sunt suficient de moderne incat sa fie luate in considerare de cei mai pretentiosi cumparatori, sunt invitati sa isi exprime interesul fata de modelul de combina frigorifica Haier, prezentat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here