Combina frigorifica Hansa FK339.6GGF – pareri si review

Tehnologia evolueaza enorm, zilnic inregistrandu-se progrese in ceea ce priveste aparatura din locuintele noastre, menita sa ne aduca un plus de confort. Electrocasnicele nu fac exceptie de la aceasta regula in special cand vine vorba de combinele frigorifice care sunt din ce in ce mai inovatoare.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Hansa FK339.6GGF

Aceasta combina este prevazuta cu un volum destul de generos, doua compartimente extrem de bine organizate, un sistem de racire No Frost si un design modern. Are un aspect placut atat la interior cat si la exterior, o culoare mai putin obisnuita, bej si finisaje de calitate. Are un volum total de 214 litri, sistem de racire No Frost, frigiderul in partea de sus si congelatorul in partea de jos si un singur compresor. Un singur compresor inseamna eficienta maxima pentru utilizator si un nivel redus de zgomot.

Combina frigorifica beneficiaza de sistemul de racire No Frost ceea ce inseamna ca nu va trebui dezghetata niciodata. Gratie sistemului de circulatie a aerului alimentele vor fi pastrate la o temperatura optima si constanta de depozitare, excesul de umiditate fiind prevenit, eliberat in afara aparatului pentru a nu se forma gheata. Combinele frigorifice cu sistem de racire No Frost nu solicita atat de tare compresorul cum o fac modelele obisnuite ceea ce se traduce printr-un nivel de zgomot redus, un consum mai mic de energie electrica si o durata de viata prelungita pentru aparat.

Combina frigorifica este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum de aproximativ 279kwh/an. Frigiderul este asezat in partea de sus si este prevazut cu trei rafturi din sticla securizata, rezistente, cu un compartiment pentru fructe/legume, cu cinci suporturi pe usa, cu un sistem de iluminare cu LED dar si cu un sistem antibacterian. Congelatorul este regasit in partea de jos si are un volum total de 83 de litri, beneficiaza de trei sertare ce poti fi glisate in intregime. Usile combinei frigorifice sunt reversibile ceea ce inseamna ca poate fi montata atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta. Gratie sistemului antibacterian se previne aparitia bacteriilor, mucegaiului si mirosului neplacut in interiorul frigiderului. Singurul inconvenient al acestei combine frigorifice este pretul sau, cam ridicat pentru buzunarele romanilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here