Combina frigorifica Hotpoint ENBLH19211FW, 450 l – pareri si review

Hotpoint este o marca destul de cunoscuta pe piata din tara dar si de peste hotare, care produce si comercializeaza produse de cea mai buna calitate. Unul din aceste produse este combina frigorifica Hotpoint, cu o capacitate de 450 de litri, ideala pentru orice casa in care membrii familiei sunt interesati sa asigure o alimentatie adecvata, produse proaspete si de cea mai buna calitate, la un consum energetic cat se poate de scazut.

Avantajele achizitionarii unei combine frigorifice Hotpoint

Hotpoint realizeaza numai produse de inalta clasa. Unul din aceste produse este si combina frigorifica prezentata, care pune accent in primul rand pe igiena, pe racirea si congelarea alimentelor in mod adecvat. Astfel, gratie sistemului, sau mai degraba tratamentului cu ioni Hygene Advance, se pastreaza in mod optim alimentele, fiind o solutie naturala ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor si creeaza cel mai bun mod de pastrare a alimentelor.

Mai mult decat atat, aceasta combina frigorifica are o capacitate suficient de mare pentru a fi folosita de o familie destul de numeroasa. 450 de litri inseamna suficient de mult, ca si volum net total. De asemenea, frigiderul are trei rafturi de sticla perfect compartimentate si congelatorul are o capacitate de congelare de 18 kilograme la 24 de ore.

Este o combina simpla, cu un design placut de multi utilizatori si potentiali cumparatori. Vine „echipata” cu o functie de vacanta, care asigura o pastrare ideala a alimentelor chiar si pe perioada vacantei, o functie de super congelare si super racire, care nu deterioreaza calitatea alimentelor si un sistem antibacterian care asigura un mediu placut, curat, lipsit de bacterii si de mucegai.

Are o autonomie de 19 ore fara curent, nu este prea zgomotoasa si merge bine din toate punctele de vedere. Singurul dezavantaj ar fi unele zgomote ce se aud din combina, din cauza ca se foloseste tehnologia moderna No Frost. In rest, nimic nu ar fi de reprosat acestui minunat produs, combina frigorifica Arctic, care se livreaza pana acasa, in cele mai bune conditii, functioneaza in mod eficient o perioada indelungata de timp, este o investitie buna si extrem de avantajoasa din toate punctele de vedere, inclusiv al pretului.

Cei care vor sa aiba o alimentatie buna si produse mereu proaspete in frigider si in congelator sunt invitati sa analizeze cu atentie avantajele pe care le are o combina frigorifica Hotpoint la cel mai bun raport calitate – pret!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here