Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W – pareri si review

Prospetimea alimentelor, gustul si savoarea acestora, sanatatea intregii familii – toate acestea depind de dispozitivul de congelare si pastrare a alimentelor utilizate. O combina frigorifica de calitate este Hotpoint, cu o capacitate de 340 de litri, clasa de eficienta energetica A++!

Avantajele si caracteristicile combinei frigorifice Hotpoint

Omul modern cauta sa isi faca viata cat mai simpla si mai frumoasa. De aceea, merge la cumparaturi o data pe saptamana, isi cumpara tot, ceea ce considera ca ii trebuie sa faca mancare in urmatoarele cateva zile si depoziteaza tot, ceea ce a cumparat in frigider. Daca frigiderul nu mai face fata nevoilor utilizatorilor asa cum ar trebui, daca este necesar un frigider mai mare, mai spatios, care sa lucreze mai eficient, Hotpoint este solutia!

Utilizatorii combinei frigorifice Hotpoint se pot bucura de prospetimea alimentelor inca din prima zi si pot prelungi calitatea alimentelor o perioada indelungata. Tehnologia sofisticata folosita permite personalizarea spatiului intern a frigiderului in functie de utilizarea specifica si de modul de pastrare al alimentelor.

Acest dispozitiv are functia de racire la inalta definitie, care nu numai ca asigura pastrarea alimentelor, ci si o atmosfera ideala in vederea pastrarii prospetimii alimentelor si a naturaletii acestora. Mai mult decat atat, functia EcoTech asigura cele mai inalte standarde de eficienta energetica, un nivel mic de consum si o performanta excelenta.

Sertarul izolat cu filtru de etilena pastreaza alimentele cu proprietatile lor sanatoase si aromele delicate, cu vitaminele prezente inca de la recoltare,, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utilizatori. De asemenea, sistemul No Frost asigura o recuperare ideala a temperaturii la fiecare deschidere a usii si mentine si controlul temperaturii constante. Mai mult de atat, tehnologia Dual LED light asigura o vizibilitate perfecta chiar si cu frigiderul plin.

Combina frigorifica Hotpoint
are patru rafturi in frigider, patru suporturi de usa, un compartiment special de legume si fructe, trei compartimente in congelator, o capacitate uimitoare de congelare de 10 kilograme in 24 de ore, sistem de dezghetare automata atat la frigider cat si la congelator.

Pretul este un pic dezavantajos insa daca se poate trece peste acest aspect, cu siguranta satisfactiile ulterioare vor merita efortul financiar.

In concluzie, aceasta combina frigorifica este performanta, raceste bine, are un congelator generos, este silentioasa, arata foarte bine si merita fiecare leu investit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here