Combina frigorifica Indesit BIAA 13P X DR, 303 l – pareri si review

O bucatarie nu poate fi completa, fara aparatura necesara: aragaz, combina frigorifica, hota, dar si, de ce nu, o masina de spalat vase, un robot de bucatarie, un storcator de fructe si lista poate continua. Bucataria este completa numai atunci cand oamenii simt ca dispun de toate conditiile necesare pentru ca alimentele sa fie depozitate, preparate, racite, congelate, in cel mai bun mod. Combina frigorifica Indesit clasa A+ cu o capacitate de 303 litri este o investitie demna de luat in calcul.Combina frigorifica Indesit BIAA 13P X DR

Puncte forte combina frigorifica Indesit BIAA 13P X DR

Judecand dupa aparente, combina frigorifica Indesit este suficient de mare, de incapatoare, de eleganta si de frumoasa incat sa aiba un loc de cinste in orice bucatarie. Aceasta se curata usor, isi pastreaza aspectul placut pe toata durata folosirii si nu se zgarie atat de usor precum ar crede utilizatorii.

In ceea ce priveste consumul energetic, combina frigorifica Indesit cu siguranta nu consuma mult si nu incarca inutil factura de electricitate. Aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum de 0.74 kwh la 24 de ore.

In interior, lucrurile stau la fel de bine. Frigiderul este spatios, are trei rafturi de sticla si patru suporturi de usa, astfel incat incap de la cele mai mici borcanase pana la oale cu mancare destul de mari. Frigiderul mai prezinta un avantaj: se dezgheata automat si usureaza foarte mult munca utilizatorului in acest sens.

Congelatorul, pe de alta parte, are trei compartimente spatioase si generoase, ingheata foarte bine si mentine proprietatile carnii si a altor alimente timp indeungat. Ceea ce este cu adevarat important in functionarea acestei combine frigorifice, dar si in ceea ce priveste sanatatea membrilor familiei, este ca are un sistem antibacterian integrat, asfel incat nu se permite formarea mucegaiului, bacteriilor, nici macar a mirosurilor neplacute.

Combina frigorifica Indesit BIAA 13P X DR nu are foarte multe specificatii moderne, insa este suficienta pentru o familie care are nevoie de conditii minime de depozitare. Este ieftina si foarte buna, raceste si congeleaza in conditii excelente, nu consuma mult si are o durabilitate in timp, surprinzatoare. Utilizatorii vor avea placuta surpriza de a folosi o combina simpla, insa performanta, bine compartimentata si silentioasa. Per total, exceptand micile dezavantaje, acela al absentei specificatiilor moderne si a imposibilitatii de a schimba deschiderea usii frigiderului, investitia isi merita fiecare ban cheltuit din bugetul familiei.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here