Combina frigorifica Indesit LI70 FF1 W, 274 l – pareri si review

O combina frigorifica moderna si performanta, cu functii speciale si suficient spatiu de depozitare al alimentelor, este combina Indesit, cu o capacitate de 274 litri, clasa energetica A, tehnologie Full No Frost!

Puncte forte combina frigorifica Whirlpool

Produsele Whirlpool fac diferenta intre conceptul de casa si camin. Acasa este locul unde mancarea este buna, proaspata, unde omul vine obosit de la munca si isi scoate un fruct proaspat din frigider sa il savureze, un pahar de lapte sau de ce nu o bere, si se bucura de compania familiei. Acasa este locul unde mama gateste cele mai bune feluri de mancare, traditionale sau pe care le vede la emisiunile TV, si scoate din frigider inca o zi sau doua cate o portie sau doua pentru fiecare membru al familiei, dupa gusturi si preferinte. Acasa este locul unde se afla combina frigorifica Whirlpool, care raceste si congeleaza foarte bine alimentele!

In sertarul flexibil, care se poate muta in functie de nevoie, denumit Flexi Use Box, se pot depozita fructe, legume, peste, la temperatura adecvata de aproximativ 5 grade Celsius. Frigiderul are doua rafturi de sticla si este prevazut cu trei suporturi de usa unde se pot depozita borcane, conserve, oua, sticle, sau alte alimente, iar congelatorul trei sertare si o capacitate de congelare de trei kg la 24 de ore.

Fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, combina frigorifica Indesit are un consum de doar 310 kwh pe an, ceea ce inseamna mai putin de plata la factura de electricitate. Din pacate, desi pretul este foarte bun si aspectul este extrem de modern si placut, nivelul de zgomot nu este atat de mic precum s-ar astepta cumparatorii. Combina frigorifica se face auzita insa nu atat de tare incat sa devina deranjanta.

Sistemul de racire Full No Frost garanteaza imposibilitatea formarii de gheata si zapada pe peretii interiori ai combinei, si gasirea unui echilibru intre temperatura si umiditate. Asadar, utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa dezghete frigiderul sau congelatorul, ci doar sa il curete.

Cu un design modern, cu manere integrate, deschiderea standard a usilor, posibilitatea stabilirii temperaturii adecvate din rotita, cu un pret decent, combina frigorifica Indesit devine alegerea perfecta a oamenilor intreprinzatori, care stiu cum sa isi investeasca banii, astfel incat sa nu dea gres cu produsele alese si sa fie nevoiti sa le schimbe.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here