Combina frigorifica Indesit LI70 FF1 X, 274 l – pareri si review

Indesit este o firma destul de cunoscuta la nivel national si international. Electrocasnicele marca Indesit sunt foarte bune, eficiente, au o garantie destul de mare, o perioada de functionare indelungata, nu consuma mult, au o eleganta aparte, sunt potrivite pentru familiile care vor sa isi echipeze locuinta cu cele mai noi si mai moderne dispozitive. Combina frigorifica Indesit clasa A+ asigura o depozitare si o pastrare excelenta a alimentelor!


Puncte forte combina frigorifica Indesit

Combina frigorifica Indesit arata superb. Cu siguranta se incadreaza in orice stil de amenajare al bucatariei, pentru ca are culoarea inchisa, care ii confera o eleganta aparte, are un design placut, linii suple si un finisaj minunat. Insa pentru multi nu conteaza neaparat aspectul exterior, ci mai degraba caracteristicile unui produs.

Asadar, conservarea alimentelor se face in cele mai bune conditii. Aceasta combina frigorifica se adapteaza celor mai mari exigente si nevoi, se asigura performante de conservare deosebite, iar sistemele de racire sunt proiectate conform celor mai inalte standarde de calitate.

Atentia se indreapta asupra eficientei produsului si economisirii de energie, pentru ca este un model clasa A+, ceea ce inseamna ca facturile la energie electrica nu vor fi mari!

Volumul net total este de 274 de litri, suficient de incapator pentru o familie cu copii, iar sistemul de racire al frigiderului si congelatorului No Frost asigura eliminarea posibilitatii formarii de gheata si zapada, ca in cazul frigiderelor obisnuite.

Frigiderul are doar doua rafturi din sticla, care se dezgheata in mod automat. Congelatorul are trei compartimente si se dezgheata si el automat si are o capacitate de congelare de 3 kg la 24 de ore.

Nu este un produs extrem de silentios si nici foarte spatios, insa este suficient pentru nevoile unei familii. In plus, amprentele nu sunt vizibile pe usile sale si dispune de suficiente accesorii cu care vin „la pachet” o data cu livrarea sa. Nu in ultimul rand, are un pret destul de mic comparativ cu alte combine frigorifice de pe piata.

Este un dispozitiv care isi merita banii, o investitie de lunga durata, pe care niciun utilizator nu o va regreta. Insa o consultare amanuntita a caracteristicilor acestui echipament este mai mult decat necesara, pentru a nu avea surprize neplacute si reprosuri din partea celorlalti membri ai familiei. Combina frigorifica Indesit se preteaza exigentelor si pretentiilor utilizatorilor care nu au un buget foarte ridicat, insa vor un produs foarte bun.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here