Combina frigorifica Indesit LI8 FF2 K – pareri si review

Cu siguranta majoritatea persoanelor isi doresc o bucatarie complet utilata dar din pacate doar o mica parte isi doresc si una placuta din punct de vedere estetic. Indesit este una dintre acele firme care imbina utilul cu placutul intr-o maniera unica si creeaza electrocasnice caracterizate atat prin calitate cat si printr-un spirit estetic dezvoltat. De asemenea, aceste produse nu sunt unele care exagereaza din punct de vedere economic, balanta calitate pret fiind una cat se poate de echilibrata, pe placul majoritatii.

Avantajele combinei frigorifice Indesit LI8 FF2K

Achizitionarea unei combine frigorifice nu ar trebui sa se faca in umbra niciunul compromis, indiferent de natura sa. Indesit ofera posibilitatea unei alegeri inspirate, care nu va dezamagi nici chiar cele mai pretentioase asteptari si de aceea produsul propus de ei merita sa fie luat in seama, cat mai atent.

Combina frigorifica semnata Indesit este un model care prezinta o capacitate totala destul de generoasa de 301 litri. Aceast volum este impartit in mod echilibrat, 213 litri fiind destinati frigiderului iar 88 litri congelatorului. Clasa energetica A++ este cea care garanteaza pentru un consum minim ce nu se va evidentia marcant in costul facturii de curent electric.

Functia No Frost nu lipseste, la fel cum este prezent si sistemul de dezghetare care caracterizeaza atat congelatorul cat si frigiderul. Este demn de mentionat faptul ca autonomia acestui produs este de 17 ore. De asemenea, este util de stiut ca compartimentarea este una inteligenta care aduce surprize utilizatorilor.

Un minus care poate sa fie considerat important de unii clienti este reprezentat de capacitatea de congelare relativ mica, de doar 3 kh/24h, dezavantaj ce este, in schimb, acoperit de sumedenie de calitati detinute de acest special produs.

Indesit
prin aceasta combina frigorifica neagra, eleganta si cu mult bun gust, merita un loc in orice bucatarie care se doreste cat mai pretioasa, din toate punctele de vedere, iar pentru asta, proprietarii sunt dispusi sa faca un efort financiar mediu, ce este rasplatit din plin de trainicie si de o calitate superioara ce nu poate sa dezamageasa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here