Combina frigorifica Indesit LI8 FF20 SB – pareri si review

Combina frigorifica Indesit LI8 FF20 SB - pareri si review

Combina frigorifica este un produs electrocasnic indispensabil care nu lipseste din nicio locuinta. Acest produs simplifica viata utilizatorilor si ofera un minim de confort, confort de care orice familie ar trebui sa se bucure. De exemplu, Indesit este una dintre firmele producatoare cu renume international care lanseaza produse performante, dar si foarte econome datorita consumului redus de energie. In plus, frigiderele respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus asupra calitatii si fiabilitatii acestora.

Avantajele achizitionarii combinei frigorifice Indesit LI8 FF20 SB

Cu un volum total de 305 l, combina frigorifica Indesit este perfecta pentru familiile numeroase care au nevoie de mai mult spatiu de depozitare, atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. Consumul energetic este unul redus multumita incadrarii in clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca factura de curent va ramane constanta in fiecare luna ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Tehnologia No Frost asigura un mediu curat si propice depozitarii alimentele. In plus, vine in ajutorul gospodinelor datorita faptului ca impiedica aparitia particulelor de gheata. Este foarte practic si usor de folosit, un produs ideal pentru oamenii ocupati care nu au timp sa decongeleze compartimentele asa cum este indicat in cazul combinelor frigorifice mult mai vechi.

Este un produs silentios care se poate amplasa cu usurinta in orice incapere. Mai mult decat atat, dimensiunile sunt compacte asa ca nu ocupa un loc prea mare. Dispune de un design elegant si modern care se potriveste la perfectie oricarui stil arhitectonic oferind un plus de stil si rafinament.

Are o iluminare interioara cu LED care ofera vizibilitate maxima in orice moment si care nu dauneaza alimentelor depozitate. Acestea sunt pastrate in cele mai bune conditii de igiena asa ca pot fi consumate chiar si dupa 5 zile fara sa existe nicio problema. De asemenea, fructele si legumele sunt pastrate in sertarul special care asigura un nivel constant al umiditatii ceea ce pastreaza savoarea si gustul alimentelor cat mai mult timp.

Rafturile din sticla pot fi vazute ca un adevarat dezavantaj datorita faptului ca se pot produce tot felul de accidente care duc la deteriorarea acestora sau chiar la spargerea lor. Romanii au obiceiul sa depoziteze produse voluminoase care au nevoie de un suport de sustinere rezistent motiv pentru care producatorii trebuie sa ia in calcul securizarea rafturilor pentru un plus de siguranta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here