Combina frigorifica Indesit LI8 FF2I X, 305 l – pareri si review

Alimentele pe care oamenii le consuma in ziua de azi trebuie sa fie cat mai sanatoase, mai ecologice si mai proaspete. Alimentele nu pot fi consumate daca sunt vechi sau alterate. Oamenii au nevoie de echipamente care sa pastreze mancarea proaspata cat mai mult timp. Astfel se face o economie semnificativa la bugetul familiei si se consuma numai mancare proaspata. Din pacate, informatia insuficienta ii impiedica pe oameni sa ia cele mai bune decizii in, ceea ce priveste achizitionarea celor mai bune aparate de pastrare a alimentelor. Un aparat electrocasnic bun, care merita toata atentia, este combina frigorifica Indesit!

Puncte forte combina frigorifica Indesit

Combina frigorifica Indesit este caracterizata de fiabilitatea maxima in conservarea alimentelor. Asadar, se poate vorbi de performante ridicate de conservare, de lejeritatea in utilizare, de echiparea cu rafturi rezistente si prietenoase etc.

Indesit a creat o combina frigorifica menita sa simplifice viata oricui si sa corespunda diferitelor nevoi ale utilizatorilor. Acest model este elegant, spatios si eficient. Este de asemenea deosebit de practic, pe o perioada indelungata. Satisface cerintele de conservare a alimentelor si are performante in deplina armonie cu mediul.

Pe de alta parte, congelatorul are o capacitate foarte mare de congelare. Se pot depozita cutii mari cu alimente in cele doua compartimente disponibile. De exemplu, se pot congela pana la trei cutii de pizza.

Combina frigorifica Indesit dispune de trei rafturi din sticla, patru suporturi de usa, trei compartimente la congelator si o capacitate de congelare de 3 kg in 24 de ore.

Poate fi incadrata in categoria de semi-lux. Nu necesita decongelare, ci doar o usoara curtare. Consumul de curent este mic, se pastreaza prospetimea fructelor si legumelor cat mai mult timp, este bine compartimentata si reprezinta o investitie care se merita facuta pentru binele familiei, pentru sanatate si siguranta ca se consuma alimente cat mai proaspete. Mancarea nu se strica in frigider si utilizatorii sunt multumiti de acest aspect!

Dezavantajele sunt prea putin importante pentru a fi mentionate. Totusi, cel mai vizibil si mai des mentionat de catre utilizatori este pretul destul de piperat, insa in comparatie cu avantajele, este cat se poate de corect, iar pe masura ce combina este utilizata, se va resimti si un grad de silentiozitate destul de scazut.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here