Combina frigorifica Indesit LR7 S1 S, 307 l – pareri si review

Indesit ofera spre achizitionare produse exceptionale. Toate electrocasnicele marca Indesit sunt foarte apreciate de cumparatori si de utilizatori, nu numai datorita aspectului, ci si a caracteristicilor si performantelor, dar si a pretului. Combina frigorifica Indesit cu o capacitate de 307 litri, clasa energetica A+, este alegerea perfecta a celor care isi doresc un sistem modern in care alimentele sa fie depozitate in mod exceptional si sa nu consume foarte mult.Combina frigorifica Indesit LR7 S1 S

Puncte forte combina frigorifica Indesit

Ce isi poate dori cineva mai mult de la o combina frigorifica decat ca aceasta sa fie foarte eficienta, sa raceasca, sa congeleze, alimentele sa poata fi depozitate in conditii de maxima igiena, dar si in compartimente foarte bine gandite.

Indesit ofera celor interesati posibilitatea de a face acest lucru, de a-si utila bucataria cu o combina frigorifica de cea mai buna calitate, care are o capacitate ce ar face invidiosi pana si pe membrii celor mai numeroase familii. Incap lejer cateva mezeluri, oale cu mancare, fructe si legume, dar si oua, carne si peste, atat in frigider cat si in congelator, si, cu putina straduinta, pot incapea chiar si cateva sticle de lichid si cateva cutii de lapte.

Frigiderul are trei rafturi de sticla si trei suporturi de usa, un compartiment de fructe si legume si se dezgheata in mod automat, in vreme ce congelatorul are trei compartimente si o capacitate de 5 kilograme la 24 de ore si se dezgheata manual.

Combina frigorifica are o culoare placuta si eleganta, este argintie, superba, usile au deschidere standard, pe dreapta, iar in interior, iluminarea este facuta cu LED, ceea ce asigura atat vizibilitate, cat si eficienta energetica. De asemenea, dispunde de suport pentru oua, pentru gheata si este destul de silentioasa, avand un nivel de doar 38 de decibeli la functionare.

In concluzie, combina frigorifica Indesit, cu o capacitate de stocare medie si un pret minim, pentru un asemenea produs performant, este o achizitie extrem de avantajoasa in orice locuinta. Asadar, oricine ar trebui sa ia in calcul dotarea bucatariei cu un asemenea dispozitiv modern si performant, cu tehnologii noi, insa nu suficient de performante pentru unii utilizatori, care si-ar dori, de exemplu, un dispenser pentru apa, eficienta tehnologiei No Frost, sau alte caracteristici precum sistemul de avertizare pentru usa deschisa sau temperatura ridicata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here