Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W – pareri si review

Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W - pareri si review

Frigiderul si aragazul se numara printre cele mai folosite aparate electrocasnice din locuinta. Pastrarea alimentelor la o temperatura optima este esentiala, atat pentru gustul mancarii cat si pentru calitatea acesteia deoarece un frigider sau o combina frigorifica are misiunea de a pastra constanta temperatura. O combina frigorifica de calitate beneficiaza de functia de dezghetare automata sau de sistemul No Frost dar si de unele optiuni aditionale precum dispensor de apa/gheata, raft pentru sticle si multe alttele.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Indesit LR8 S1 W

Incadrata in clasa de eficienta energetica A+, aceasta combina frigorifica ofera o capacitate totala de 339 de litri. Frigiderul ofera un volum total de 228 de litri si este echipat cu patru rafturi din sticla, trei suporturi de usa si un compartiment pentru legume. Beneficiind de un sistem de racire static, aerul circula in mod natural in interiorul frigiderului. Congelatorul, cu un volum de 111 litri, dispune de trei sertare pentru asezarea alimentelor. Capacitatea sa de congelare este de 5kg/24 h si autonomia sa este de 24h in cazul unei pene de curent.

Gratie tehnologiei Less Frost, instalata in partea congelatorului, formarea ghetii este redusa. Aceasta combina frigorifica ofera flexibilitate maxima in conservarea alimentelor. Flexibilitate maxima inseamna ca aceasta combina frigorifica este un aparat care se pliaza tuturor necesitatilor utilizatorilor si asigura totodata cea mai buna performanta de conservare. Este incapatoare, comoda si extrem de functionala, echipata cu rafturi adaptate perfect oricarei nevoi de conservare si pastrare a alimentelor in cele mai bune conditii.

Sertarele sunt detasabile ceea ce inseamna ca, la nevoie se poate mari spatiul de congelare al alimentelor. Combina frigorifica ofera in acest caz pana la 38%  mai multa capacitate de congelare si pana la trei cutii de pizza in plus. Sistemul Freezer OpenSpace mareste capacitatea de depozitare a cutiilor mari gratie a doua compartimente flexibile. Ideale pentru pastrarea alimentelor impachtate in cutii mai mari. Aceasta combina frigorifica ofera maximum de stabilitate si usurinta in folosire pentru pastrarea alimentelor in cele mai bune conditii cu putinta. Eficienta, spatioasa, practica si eleganta, aceasta combina frigorifica corespunde oricarei nevoi si este capabila sa satisfaca orice cerinta de conservare a alimentelor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here