Combina frigorifica Indesit LR8 S1 X, 339 l, Clasa A+ – pareri si review

Combinele frigorifice sunt aparate electrocasnice extrem de utile, fiind prezente in 90% din gospodariile romanilor. Indiferent de pretul de achizitie, orice familie are un astfel de produs in locuinta pentru a pastra mancarea proaspata o perioada cat mai indelungata de timp.

Exista o multime de modele pe piata, iar unele dintre cele mai accesibile, din punct de vedere economic, sunt aparatele Indesit. In plus, acestea respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus a calitatii si fiabilitatii.Combina frigorifica Indesit LR8 S1 X, 339 l, Clasa A+

Avantajele combinei frigorifice Indesit LR8 S1 X

Este ideala pentru o familie normala avand un volum total de 339 l si niste dimensiuni compacte care permit instalarea in orice spatiu in functie de preferintele utilizatorilor. Are un design elegant si o culoare moderna asa ca se integreaza perfect in imaginea de ansamblu a intregii locuinte.

In ceea ce priveste eficienta energetica, combina frigorifica se incadreaza in clasa energetica A + ceea ce inseamna ca are are un consum redus de energie. Mai mult decat atat, consumul energetic pe an este de 309 kWh, iar facurile de curent raman constante in fiecare luna ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Dispune de un sistem de dezghetare a frigiderului automata ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie ca aparatul sa fie decongelat la anumite intervale de timp. Umiditatea este pastrata la cote normale datorita curentilor de aer care circula in interiorul compartimentelor si care impiedica formarea particulelor de gheata.

Ca oricare alt model de pe piata este dotat cu un compartiment pentru fructe si legume. In interior, acestea se mentin proaspete si savuroase o perioada indelungata de timp ceea ce reprezinta un punct in plus. De asemenea, culoarea si gustul sunt intacte inca din prima zi de depozitare.

Pretul de achizitie este unul mai mult decat accesibil, iar produsul dispune inclusiv de suport pentru oua si de iluminare interioara motiv pentru care investitia este una sigura si profitabila care merita facuta. Clientii sunt mai mult decat incantati de alegerea facuta si recomanda produsul celor care sunt in cautarea unei combine peformante la un pret fara egal.

Un dezavantaj considerabil il reprezinta rafturile din sticla. Acestea nu sunt securizate asa ca se pot produce tot felul de accidente. Alimentele mult prea grele pot cauza adevarate stricaciuni asa ca este nevoie de o atentie sporita in momentul organizarii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here