Combina frigorifica Indesit LR8 S2 W B, 339 l, Clasa A++ – pareri si review

Indesit este una dintre firmele producatoare care ofera solutii eficiente, rolul acestora fiind acela de a simplifica viata oamenilor. De exemplu, combinele frigorifice conserva mult mai bine alimentele si au o mai mare flexibilitate in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Produsele dispun de o gama larga de sisteme de racire, dar si de un aspect placut gratie manerelor disponibile. Acestea respecta normele europene in vigoare oferind in plus garantia calitatii, fiabilitatii, dar si a durabilitatii fiind in perfecta armonie cu mediul inconjurator.Combina frigorifica Indesit LR8 S2 W B

Punctele forte ale combinei frigorifice Indesit LR8 S2 W B

Are un design elegant motiv pentru care se poate amplasa cu usurinta in orice locuinta. In plus, dimensiunile potrivite ajuta la montarea, dar mai ales transportarea produsului simplu si rapid, totul desfasurandu-se in conditii de siguranta.

Modelul de fata se adapteaza nevoilor tuturor oamenilor reusind sa ofere flexibilitate maxima. Combina frigorifica este incapatoare, dotata cu rafturi prietenoase care pastreaza alimentele proaspete pentru o perioada cat mai lunga de timp. Congelatorul dispune de Freezer Boxes, sertare detasabile care maresc spatiul de depozitare. Se pot pastra pachete voluminoase de carne sau cutii de pizza in cele 2 compartimente flexibile.

Noile frigidere Indesit dispun de tehnologia Less Frost care reduce la jumatate volumul de gheata format atat in interiorul congelatorului, cat si pe peretii frigiderului. Mai mult decat atat, acestea ofera maxim de accesibilitate in folosire ceea ce reprezinta un adevarat avantaj,

Consumul de energie este unul redus gratie incadrarii in clasa energetica A++. Combina frigorifica reuseste sa economiseasca pana la 30% mai multa energie comparativ cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

De asemenea, fructele si legumele se pot pastra intr-un sertar special unde nivelul umiditatii este reglat in permanenta. In felul acesta, alimentele isi pastreaza culoarea si savoarea chiar si dupa 7 zile de la cumparare. Acestea sunt in continuare hranitoare si pot fi consumate fara nici cea mai mica problema de catre toti membri familiei.

Este un produs silentios care are un nivel al zgomotului de doar 38 dB. In plus este dotat cu iluminare interioara ceea ce asigura o vizibilitate sporita chiar si in timpul noptii. Rafturile de sticla sunt cele care pot pune unele probleme in momentul depozitarii unor produse cu o greutate mult mai mare. Se pot produce anumite accidente asa ca lipsa sistemului de securizare reprezinta un dezavantaj pentru utilizatori.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here