Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y K B – pareri si review

Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y K B - pareri si review

O combina frigorifica incapatoare si eleganta poate cuceri pe oricine prin designul ei unic. Intr-o bucatarie moderna in care predomina culorile patrunzatoare, o combina frigorifica de un negru intens pare cea mai potrivita alegere.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Indesit XI8 T2Y K B.

La un pret deosebit de accesibil, aceasta combina frigorifica reuseste sa fie silentioasa, sa economiseasca energie, sa fie incapatoare si sa ne ofere siguranta in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. Frigiderul si congelatorul acestei combine frigorifice sunt extrem de bine optimizate. Volumul total este unul mare, de 348 de litri, 105 litri pentru congelator si 235 de litri pentru frigider fapt ce permite prezenta in interiorul sau a trei rafturi si 4 suporturi de usa in frigider si a trei rafturi in congelator. Rafturile sunt din sticla rezistenta, de calitate si vin insotite de un compartiment special pentru fructe si legume.

Aceasta combina frigorifica are un consum redus, de aproximativ 273kWh/an gratie incadrarii in clasa de eficienta energetica A++. Afisajul LED este si el responsabil de eficienta sporita. Prin intermediul acestuia se pot controla toate detaliile precum temperatura sau programul folosit de frigider. Datorita sistemului No Frost dezghetarea se face cu usurinta, congelarea fiind una deosebit de rapida, 10 kilograme in 24 de ore.

Cei care isi doresc bauturi reci tot timpul au la dispozitie o tava pentru gheata si functia de super congelare care grabeste procesul de inghetare. Sistemul senzorial Black Out Senzor reprezinta o alerta inteligenta ce contribuie la modul sanatos de consumare al alimentelor proaspete. Cu alte cuvinte, in momentul in care alimentele nu mai sunt bune sau necesita o recongelare, utilizatorul este avertizat de acest lucru.

Punctele forte ale acestei combine frigorifice sunt aspectul si capacitatea mare de a pastra alimentele in siguranta. Este o combina frigorifica silentioasa, cu un nivel de zgomot redus, de doar 38dB. Un aparat de ultima generatie, extrem de apreciat de un numar mare de utilizatori. O achizitie inteligenta la un pret accesibil. Designul modern si extrem de atragator datorita carcasei elegante de culoare neagra va iesi cu siguranta in evidenta in orice loc al bucatariei va fi amplasata combina frigorifica.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here