Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H, No Frost, 369 l – pareri si review

Produsele marca Indesit sunt foarte cunoscute si apreciate in intreaga lume, pentru calitatile acestora si tehnologiile moderne folosite, dar si pentru aspectul elegant. Combina frigorifica Indesit cu o capacitate de 369 litri, clasa energetica A++ este o alegere buna pentru cei care cauta produse de o calitate exceptionala, moderne si cu un design extraordinar.Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H

Puncte forte combina frigorifica Indesit

Indesit ofera utilizatorilor o combina frigorifica eleganta, spatioasa, cu un consum foarte mic, capabila sa raspunda nevoilor si cerintelor de conservare a alimentelor. Combina prezinta flexibilitate in utilizare si un aspect placut, dar si alte caracteristici importante, cum ar fi fiabilitate, durabilitate si eficienta, asigurand performante in armonie cu mediul inconjurator.

Combina frigorifica este foarte spatioasa, mai ales in ceea ce priveste congelatorul, care are compartimente flexibile si este perfect pentru alimente mari sau impachetate in ambalaje mari. Depozitarea se face in conditii optime, pentru a nu exista mirosuri amestecate. Frigiderul garanteaza 70 la suta umiditate pentru a pastra alimentele proaspete, chiar daca sunt neimpachetate, iar congelatorul nu are gheata si nu trebuie vreodata decongelat, doar sters si curatat.

In cazul in care in zona sunt caderi de curent destul de dese, atat in anotimpul rece cat si in alte circumstante, sistemul Black Out Sensor va avertiza asupra acestui lucru, fara a fi nevoie ca utilizatorii sa arunce sau sa recongeleze alimentele.

In frigider se asigura pastrarea optima a alimentelor necesare familiei, avand un compartiment special ce asigura racirea ideala a fructelor, legumelor, pestelui, carnii sau branzeturilor. De asemenea, raftul de pe usa frigiderului cuprinde pana la cinci sticle mari ,iar cele trei rafturi din interior sunt ideale pentru a depozita foarte multe alimente, atat ambalate cat si in recipiente si acoperite.

In interior, frigiderul este iluminat cu LED, ceea ce inseamna ca si pe timp de noapte alimentele sunt usor de gasit, fara a deranja ceilalti membri ai familiei. Combina dispune si de un suport de oua si de gheata, pe langa suportul pentru sticle si este foarte silentioasa, emitand numai 38 de decibeli.

Combina frigorifica Indesit
este o investitie extraordinara si de lunga durata, are un pret destul de piperat, insa corect in raport cu ceea ce stie sa faca. Pentru a depozita alimentele in cele mai bune conditii, specialistii recomanda achizitionarea unui aparat electrocasnic performant si care ofera numeroase avantaje utilizatorilor!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here