Combina frigorifica LG GBB530NSQWB, 343 l – pareri si review

Alimentatia este una din principalele griji ale omului modern. Nimeni nu mai vrea sa manance mancare cu E-uri, cu conservanti, totul sa fie proaspat si pregatit in conditii decente. Dar pentru a pastra legumele, fructele, chiar si carnea si lactatele proaspete, este necesara o combina frigorifica. Aceasta combina avantajele unui frigider si a unui congelator si este extrem de eficienta pentru familiile care pun accent pe sanatate. Combina frigorifica LG cu o capacitate de 343 de litri, clasa energetica A+ si sistemul No Frost, este alegerea perfecta pentru locuintele moderne.Combina frigorifica LG GBB530NSQWB, 343 l - pareri si review

Caracteristici si avantaje combina frigorifica LG

De ce se merita achizitionarea unei combine frigorifice de inalta clasa, marca LG? Pentru ca dispune de sistemul Total No frost, care asigura depozitarea alimentelor proaspete oriunde in frigider, fara teama de alterare a acestora. De asemenea, o astfel de combina frigorifica isi merita banii si toata atentia utilizatorilor pentru ca beneficiaza de un flux de aer multidirectional care contribuie la congelarea si refrigerarea uniforma si eficienta.

In alta ordine de idei, alimentele proaspat achizitionate de la piata sunt mai usor de gatit si mai bine pastrate daca vor fi introduse in compartimentul Fresh O Zone. Aceste alimente, legumele si verdeturile, vor fi mereu proaspete si gata de pus pe foc, dupa retete incercate sau la prima degustare. In acest sens, contribuie si capacul moist Balance, care mentine umiditatea la un nivel optim, fiind creat din latex.

Iluminarea din interior exista si se face cu LED, permitand o vizibilitate mult mai mare si un consum mic de energie, astfel incat orice aliment poate fi scos sau introdus, chiar si in conditii de vizibilitate reduse, pe timp de noapte. In plus, orice problema ar aparea in timpul utilizarii, optiunea Smart Diagnosis va fi de mare folos, rezolvand in mod prompt si eficient eventualele probleme. Iar spatiul va fi optimizat gratie posibilitatii deschiderii la maxim a sertarelor, chiar si cu o deschidere de numai 90 de grade a usilor.

Combina frigorifica LG este un produs bun, care merita toata atentia potentialilor utilizatori, fiind bine organizata si compartimentata.

Dezavantajele sunt prea mici pentru a fi mentionate, cum ar fi zgomotul peste nivelul minim, insa acceptabil este unul dintre acestea. Cei care isi doresc un echipament modern, care raceste bine, are un design placut, este stabil si usor de utilizat, nu este sensibil si arata foarte bine, sunt invitati sa ia la cunostinta toate caracteristicile combinei frigorifice LG!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here