Combina frigorifica LG GBB530PVQWB, 343 l – pareri si review

Cu electrocasnicele LG, viata va fi mult mai simpla, munca utilizatorilor redusa, iar avantajele se vor cunoaste de la primele utilizari, dar si in timp. Combinele frigorifice LG sunt performante, eficiente, consuma putin, nu fac gheata, sunt spatioase si silentioase, iar modelul de 343 de litri, clasa energetica A+ si inaltimea de 201 cm, este ideal pentru o familie numeroasa.

Avantaje combina frigorifica LG

Sistemul Total No Frost cu care este dotata combina frigorifica LG asigura depozitarea alimentelor in cele mai bune conditii, cu siguranta ca nu se pot altera. Gheata si zapada care se formau pe alimente sau pe peretii frigiderului sau congelatorului sunt de domeniul trecutului acum.

Fluxul de aer multidirectional asigura refrigerarea si congelarea uniforma si eficienta, iar in compartimentul Fresh 0 Zone, alimentele sunt pastrate pentru mai mult timp mai proaspete, mai usor de scos si de gatit. Mai mult decat atat, o alta trasatura specifica a combinei frigorifice LG este capacul Moist Balance, ce are rolul de a mentine un nivel optim al umiditatii. Iluminarea se face cu LED, asigurand o durata mai lunga de viata, o emisie de caldura redusa si capacitatea utilizatorilor de a vedea perfect ceea ce se afla in frigider.

Cu optiunea Smart Diagnosis, aparatul isi poate face o evaluare, rezolvand eventualele probleme in mod prompt si eficient, fara a fi nevoie de interventia specialistilor. Iar spatiul este optimizat, sertarele putand fi deschise la maxim, chiar si cu deschiderea de 90 de grade a usilor.

Pe de alta parte, merita mentionata si prezenta inverterului compresor liniar, are ajuta la economisirea de energie, la pastrarea mancarii mai proaspete pentru mai mult timp, la reducerea nivelului zgomotului si la economia de energie. LG ofera o garantie de 10 ani pentru acest nou tip de compresor, iar, pe baza testelor de uzura, rezista peste 20 de ani. Ceea ce inseamna ca achizitia se va dovedi extrem de utila in timp.

In concluzie, combina frigorifica LG este eficienta, performanta si prezinta caracteristici care ar determina pe oricine sa faca o investitie buna pentru casa si sanatate. Exceptand pretul un pic piperat si absenta unui dispenser de apa sau de gheata, nimanui nu trebuie sa ii scape printre degete aceasta minunata oferta la combina frigorifica ce poate fi folosita nu pana la defectare, ci pana cand utilizatorii se vor plictisi de ea, tehnologia va evolua si va aparea un model mai bun.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here