Combina frigorifica LG GBB59PZKVS, 318 l – pareri si review

In general, produsele marca LG sunt foarte performante, calitative, si au un aspect foarte placut. Acelasi lucru este valabil si pentru combina frigorifica LG cu o capacitate de 318 litri, incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Oricine va citi caracteristicile acestui produs si se va delecta cu una sau doua fotografii concludente, cu siguranta va lua o decizie in ceea ce priveste achizitionarea combinei.Combina frigorifica LG GBB59PZKVS, 318 l - pareri si review

Avantaje combina frigorifica LG

In primul rand, un aspect demn de mentionat este compresorul Inverter Linear, care a revolutionat industria, asigurand o economie substantiala de energie, o durabilitate de exceptie si controlul temperaturii astfel incat prospetimea alimentelor sa se pastreze un timp indelungat.

Mai mult decat atat, gratie caracteristicii Moist Balance Crisper, umiditatea de pe alimente care este in exces se evapora si se condenseaza pe grila, ceea ce inseamna ca nu se va forma mucegai, gheata si fructele si legumele arata la fel ca si dupa recoltare sau dupa ce au fost cumparate de la piata, pentru alte cateva zile.

Combina frigorifica LG
beneficiaza de flux de aer multiplu, ceea ce semnifica racirea corespunzatoare a alimentelor, gratie orificiilor care distribuie aerul rece. Cu optiunea Smart diagnosis, nimeni nu va mai trebui sa se teama de o potentiala defectiune la combina frigorifica, pentru ca reprezentantii centrului de asistenta LG diagnosticheaza la telefon majoritatea problemelor, economisind timp si cheltuiala pe care le-ar fi implicat o vizita la service.

De asemenea, zona de congelator este marita, unul din sertare creand mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor de mari dimensiunui si spatiul este optimizat gratie posibilitatii de a deschide sertarele la maxim, chiar si cu o deschidere a usilor de 90 de grade.

Functiile combinei frigorifice LG sunt de super congelare si functia eco, precum si Child Lock, pentru a nu le permite prichindeilor sa deschida usa frigiderului si sa isi faca de cap cu alimentele, sa traga de rafturi, etc. In cazul in care usa ramane deschisa mai mult de un minut, se activeaza sistemul de avertizare pentru usa deschisa, si cu siguranta unul din membrii familiei va sti ca ceva nu este in regula.

Frigiderul este iluminat interior, are un suport de sticle incapator, un suport pentru oua, congelatorul are o tava de gheata, este un produs silentios si indeplineste criterii pe care multi utilizatori le considera obligatorii pentru satisfacerea nevoilor familiei. Un dispenser de apa ar fi fost excelent, insa nu este un dezavantaj demn de luat in calcul, mai mult ar trebui sa ii preocupe pe utilizatori partea financiara.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here