Combina frigorifica LG GBF539PVQWB Full No Frost, 314 l – pareri si review

Cu LG viata este mai usoara si mai frumoasa. LG este o companie foarte apreciata pe piata din tara si din strainatate, care ofera oamenilor posibilitatea de a investi in produse de inalta clasa, cu performante notabile si caracteristici interesante. Combina frigorifica LG cu o capacitate de 314 litri, clasa A+, cu tehnologia A+, care dispune si de dispenser de apa, este alegerea potrivita pentru familiile cu pretentii.Combina frigorifica LG GBF539PVQWB Full No Frost, 314 l

Avantaje combina frigorifica LG

Ce poate oferi o combina frigorifica, astfel incat sa impresioneze pe cei care isi doresc sa investeasca banii in mod inteligent? In primul rand, combina frigorifica trebuie sa arate foarte bine, sa fie rezistenta de-a lungul timpului, sa nu consume mult, sa fie silentioasa si spatioasa, si, de ce nu, sa aiba si un pret rezonabil.

Combina frigorifica LG dispune de sistemul Total No Frost, care asigura depozitarea alimentelor in cele mai bune conditii, oriunde in frigider, fara a se altera. Mai mult, sistemul este responsabil si de dezghetarea mult mai rara a frigiderului si a congelatorului, pentru ca gheata si zapada nu se vor mai forma, astfel nu va mai fi necesara interventia utilizatorilor, in acest sens.

Pe de alta parte, fluxul de aer multidirectional asigura o refrigerare si o congelare eficienta si uniforma, iar in compartimentul Fresh O Zone, alimentele sunt pastrate proaspete mai mult timp, pentru a fi mai usor de gatit, la acest lucru contribuind si capacul Moist Balance, din latex, care mentine umiditatea la un nivel optim.

In interior, iluminarea LED se va dovedi extrem de eficienta pentru ca alimentele vor fi mai usor de scos sau de introdus, iar emisia de caldura va fi practic insesizabila. Gratie sistemului Smart Diagnosis, se vor rezolva in mod prompt si eficient toate problemele, fara a fi nevoie de interventie specializata in acest sens.

In ceea ce priveste compartimentarea combinei, frigiderul are trei rafturi si trei suporturi de usa, congelatorul are trei compartimente, daca usa frigiderului ramane deschisa mai mult timp, exista un sistem de avertizare, iar in cazul in care in familie sunt si copii mici, se poate activa sistemul de blocare acces copii.

Per total, investitia in combina frigorifica LG se va dovedi extrem de benefica pentru intreaga familie, insa potentialii utilizatori trebuie sa ia in calcul si pretul, care este destul de ridicat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here