Combina frigorifica LG GBF60NSFZB, Full No Frost, 339 l – pareri si review

Combinele frigorifice sunt aparate electrocasnice indispensabile care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Rolul acestora este acela de a pastra alimentele intr-o stare cat mai buna pentru un timp indelungat. Orice familie are nevoie de un produs econom care sa consume putin si care sa indeplineasca necesitatile tuturor membrilor.

Modelele LG sunt extrem de apreciate de majoritatea clientilor datorita faptului ca respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie a fiabilitatii si durabilitatii. In plus, toate aceste aparate sunt calitative si au o durata lunga de viata datorita noilor tehnologii utilizate.Combina frigorifica LG GBF60NSFZB, Full No Frost, 339 l

Avantajele modelului LG GBF60NSFZB

Inima oricarui aparat electrocasnic este formata dintr-un compresor care reuseste sa mentina o temperatura optima in permanenta. In cazul de fata, compresorul Inverter Linear ofera o prospetime indelungata a alimentelor, dar si o economie de energie.

Incadrarea in clasa energetica A++ este cea care asigura un consum redus de energie. Fata de alte modele existente pe piata la ora actuala, combina frigorifica LG mentine facturile la cote normale avand un consum de doar 266kWh/an.

Are un design elegant si un aspect de inox, motiv pentru care reuseste sa se integreze cu succes in orice spatiu. Afisajul LED este cel care ofera un aer modern fiind, in acelasi timp, si extrem de silentios ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru utilizatori.

Sistemul NatureFresh este unul dintre inovatiile in domeniu care include 3 functii speciale al caror rol este de a pastra fructele si legumele in cea mai buna stare pentru o perioada cat mai indelungata de timp. Cu ajutorul functiilor Fresh Balancer, Fresh Converter si Nature Fresh Cooling produsele isi pastreaza cat mai mult prospetimea si savoarea.

Sistemul de dezghetare al congelatorului este automat ceea ce inseamna ca utilizatorii nu trebuie sa mai decongeleze aparatul la intervale regulate de timp. Curentii de aer circula in mod uniform in interiorul compartimentelor si echilibreaza nivelul umiditatii ceea ce duce la impiedicarea aparitiei particulelor de gheata.

Este dotat si cu un dispenser de apa ideal mai ales in perioada estivala cand temperaturile ating cote alarmante.

Apa este racita intr-un timp foarte scurt pentru a oferi utilizatorilor confort de care au nevoie. A savura un pahar cu apa rece atunci cand soarele straluceste este o adevarata placere.

Pretul de achizitie destul de ridicat reprezinta unicul dezavantaj
al acestei combine frigorifice, motiv pentru care modelul actual se adreseaza doar unei anumite categorii sociale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here