Combina frigorifica Liebherr CN 5113 – pareri si review

Combina frigorifica Liebherr CN 5113 - pareri si review

Combina frigorifica reprezinta fara indoiala unul din cele mai populare aparate electrocasnice dar si si cel mai util si mai raspandit din lume. De aceea, beneficiaza din plin de ultimele inovatii tehnologice ceea ce ne asigura posibilitatea alegerii unui aparat potrivit nevoior noastre personale.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Liebherr CN 5113

Incastrabila, aceasta combina frigorifica poate fi asezata in mobila de bucatarie. Cu ajutorul sistemului No Frost spune adio gheata. Pentru alimente proaspete pentru mai mult timp combina frigorifica NoFrost ofera o congelare de calitate profesionala alimentele fiind congelate prin intermediul unui aer de circulatie racit, umiditatea fiind transportata in exterior. Cu alte cuvinte, in congelator nu se va depune niciodata gheata, riscul ca alimentele sa se brumeze nu mai exista. Dezghetarea nu mai este necesara gratie sistemului NoFrost. In plus, acelasi sistem ofera o temperatura egala in tot aparatul. In interiorul combinei frigorifice se poate aseza orice aliment, pe orice raft.

Datorita reglarii electronice utilizatorul poate selecta o temperatura iar aceasta va fi mentinuta in mod constant. Sistemul de control Comfort este cel care asigura mentinerea precisa si constanta a temperaturii selectate de utilizator. Aceasta este afisata de LED-uri pe display-ul Magic Eye. Un sistem SuperFrost asigura congelarea alimentelor conservand vitaminele.

Rafturile din sticla are combinei frigorifice faciliteaza intretinerea si curatarea si ofera confort si igiena in timpul utilizarii.  Combina frigorifica ofera posibilitatea congelarii alimentelor mai voluminoase. Rafturile intermediare din sticla se pot extrage fara probleme. Spatiul interior se poate folosi liber, ca VarioSpace pentru congelarea alimentelor ce ocupa un spatiu mai mare. Volumul net total al combinei frigorifice este de 442 de litri, volumul congelatorului fiind de 115l iar cel al frigiderului de 327 de litri.

Comfort GlassLine reprezinta o dotare speciala in interiorul usii combinei frigorifice. Comfort GlassLine vine cu o polita satinata conceputa din sticla securizata si cu rame de sustinere cromate. Pentru depozitarea alimentelor in siguranta in usa interioara a combinei frigorifice exista suporturi reglabile variabil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here