Combina frigorifica Liebherr CNesf 5113, 442 L, clasa A+ – pareri si review

Alimentatia revine din ce in ce mai mult in atentia oamenilor care, daca pana acum aveau impresia ca se poate trai numai cu fast food si mancare comandata, acum au inteles ca trebuie sa gateasca, sa cumpere alimente proaspete si sa le depoziteze in cele mai bune conditii, pentru ca starea lor de sanatate sa se imbunatateasca si ei sa se bucure de o silueta frumoasa si de o stare de bine permanenta. Asadar, combina frigorifica Liebherr cu o capacitate de 442 litri este cea mai buna alegere a oamenilor care isi doresc un spatiu de depozitare perfect pentru alimentele proaspete sau gatite.Combina frigorifica Liebherr CNesf 5113

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Liebherr

Calitatea germana este cea care isi spune cuvantul de cele mai multe ori, cand o persoana intentioneaza sa isi cumpere un anumit produs pentru casa. Ceea ce inseamna ca o combina frigorifica nemteasca este de preferat in defavoarea unui model nou, insa nu la fel de eficient si de rezistent. Cu o traditie de peste 60 de ani pe piata, Liebherr se ocupa cu producerea si comercializarea de echipamente frigorifice moderne.

Combina frigorifica Liebherr are o capacitate totala de 442 de litri, este ideala pentru o familie mare si chiar pentru doua cupluri care locuiesc sub acelasi acoperis. De asemenea, munca utilizatorilor va fi mult usurata gratie sistemului No Frost care asigura imposibilitatea formarii ghetii si zapezii pe peretii interiori ai frigiderului si ai congelatorului.

In alta ordine de idei, frigiderul are cinci rafturi, in vreme ce congelatorul dispune de trei compartimente generoase, un spatiu suficient pentru a fi umplut cu bunatati cumparate sau pregatite. Iluminarea interioara se face cu LED, iar membrilor familiei le va fi mult mai usor sa scoata sau sa introduca alimente in frigider.

Combina frigorifica Liebherr
are insa un pret mult peste asteptarile si posibilitatile celor care traiesc din doua salarii minime sau medii. Asadar, acesta poate fi privit ca si un dezavantaj de catre o anumita categorie de cumparatori, dar chiar si acestia isi pot permite un electrocasnic de lux cu un imprumut in banca.

Per total, aparatul prezentat de specialistii Liebherr este extrem de eficient, performant, silentios, spatios, are toate caracteristicile unei investitii bune si cu siguranta oricine isi doreste acasa, in bucatarie, o combina frigorifica care sa reziste atat de mult fara sa se defecteze.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here