Combina frigorifica Liebherr CNPesf 4613, 420 l – pareri si review

Desi oamenii sunt obisnuiti sa cumpere tot ceea ce este mai ieftin, din cauza salariilor destul de modeste din tara, unii renunta la aceasta idee in favoarea calitatii. Combina figorifica Liebherr cu o capacitate de 420 litri, clasa de eficienta energetica A++, este o investitie costisitoare la inceput, insa economica pe parcursul utilizarii.Combina frigorifica Liebherr CNPesf 4613

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Liebherr

Ceea ce este pe placul cumparatorilor inca de la primul contact cu aceasta combina frigorifica este aspectul pe care il are, elegant, rafinat, modern, fara defecte, cu linii fine si un design exceptional. Acest aspect tine atat de exterior cat si de interior, pentru ca, o data deschisa usa frigiderului si a congelatorului, utilizatorul va descoperi un spatiu suficient de mare pentru ca alimentele sa incapa in cele doua spatii, fara probleme.

Sistemul No Frost
specific aparatelor Liebherr si electrocasnicelor moderne este exceptional, deoarece garanteaza imposibilitatea formarii de gheata si zapada pe peretii interiori ai combinei frigorifice, ceea ce inseamna ca aceasta nu are nevoie sa fie dezghetata.

Mai mult, desi pretul combinei este destul de ridicat, clasa de eficienta energetica A++ asigura un consum mic pe toata durata utilizarii acesteia. Pe de alta parte, combina frigorifica dispune de un compresor, doua circuite de racire si un sistem de control electronic al temperaturii, plus un display ultra modern Magic Eye LED.

Capacitatea totala a combinei este de 420 de litri
, din care patru rafturi in frigider si doua compartimente in congelator. In congelator exista posibilitatea ca spatiul sa fie marit pentru a incapea alimente de dimensiuni mari, cum ar fi un curcan proaspat taiat si curatat, dar si alimente ambalate in mod pompos, cum ar fi un tort intr-o cutie foarte voluminoasa. Iar rafturile sunt de sticla, foarte rezistente si usor de manevrat.

Iluminarea cu LED este de asemenea o optiune moderna si economica si faptul ca alimentele se pastreaza foarte bine chiar si cu un sistem autonom de 30 de ore, spune multe despre aceasta combina frigorifica.

In concluzie, combina frigorifica Liebherr se dovedeste o investitie de zile mari pentru orice locuinta. Daca se poate trece cu vederea pretul care poate concura cu un autoturism la mana a doua, atunci cu siguranta nu exista niciun motiv care sa impiedice oamenii sa asigure familiei cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor, cu o combina frigorifica moderna.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here