Combina frigorifica Liebherr Confort CUSL3503, 323 l – pareri si review

Calitatea germana este indubitabil, numarul unu in lume, cel putin in ceea ce priveste electrocasnicele. Un frigider produs de germani va fi mult mai bun, mai rezistent, mai incapator, mai silentios si va rezista cu siguranta mult mai bine in timp fata de multe alte echipamente asemanatoare. Combina frigorifica Liebherr cu o capacitate de 323 litri, inclusa in clasa de eficienta energetica A+, este performanta, eficienta si prezinta numeroase avantaje utilizatorilor.Combina frigorifica Liebherr Confort CUSL3503

Puncte forte combina frigorifica Liebherr

Foarte multi oameni cauta flexibilitate in depozitare, cand vine vorba de achizitionarea unei combine frigorifice. Rafturile intermediare pot fi scoase afara pentru ca spatiul interior sa fie utilizat pentru alimente mai voluminoase. Ceea ce inseamana ca sistemul de depozitare este practic si eficient, atunci cand este necesara depozitarea unui tort voluminos si foarte inalt. Rafturile sunt rezistente si sertarele sunt usor de manevrat, dar si de inlaturat

Mai mult, Liebherr a introdus pe piata internationala, ajungand si pe piata nationala, produse cu un consum redus de energie, care sunt mult mai economice fata de produsele vechi si care incarcau facturile la electricitate. De asemenea, functia Smart Grid este corelata cu un nivel mai mic al consumului de electricitate si presupune ca atunci cand exista un surplus de energie in locuinta, combina va fi alimentata la pret redus.

In ceea ce priveste conditiile de pastrare ale alimentelor, utilizatorii pot uita de gheata si zapada care de multe ori le dadeau batai de cap si ii obligau oarecum sa dezghete combina. Cu Smart Frost, bruma este inlaturata din spatiul interior si de pe produsele congelate, iar peretii interiori care sunt foarte netezi, trebuie doar curatati.

Ceea ce inseamna ca formarea ghetii nu va mai fi o problema, ci este redusa in mod semnificativ, fata de modelele clasice. Decongelarea si intretinerea sunt usoare, iar la frigider, acesta este automat. Aspectul combinei frigorifice este placut, culoarea argintie ii da o nota de eleganta, iar iluminarea interioara si termostatul reglabil sunt avantaje ce merita mentionate pentru ca ele contribuie la imbunatatirea calitatii vietii utilizatorilor si a confortului acestora.

Per total, Combina frigorifica Liebherr Confort CUSL3503 este o investitie foarte buna, spatioasa, eficienta, economica, cu un aspect placut, un lucru nemtesc tipic, de buna calitate! Absenta controalelor, sistemelor de avertizare sau a functiilor moderne pe care unele combine le au, nu constituie neaparat un dezavantaj!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here