Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 48X13, 338 l – pareri si review

Calitatea germana a electrocasnicelor si a produselor in general este recunoscuta in toata lumea. Nemtii creeaza aparatura rezistenta si durabila in timp. Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 48X13 cu o capacitate de 338 de litri, este alegerea potrivita a celor care isi doresc o pastrare perfecta a alimentelor in conditii maxime de siguranta.

Puncte forte combina frigorifica Liebherr Confort DNml 48X13

Ca orice aparat electrocasnic nou, acesta trebuie sa arate foarte bine. In primul rand, sa fie elegant, sa incapa in bucatarie, sa fie spatios si sa aiba un aspect care sa se incadreze in modul de amenajare si de decorare al spatiului in care este introdus. Combina frigorifica Liebherr este ingenioasa din acest punct de vedere, pentru ca are o culoare frumoasa, argintie, fiind acoperita cu un strat special antiamprenta, care permite o curatare mai facila si mai rara a acesteia.

De asemenea, pentru cei care cauta numai combine frigorifice cu Tehnologia No Frost, acest produs se va dovedi foarte eficient. Nu se mai formeaza gheata si zapada nici pe mancare, pe alimente si nici pe peretii interiori ai aparatului. Mai dispune de o tehnologie moderna si anume Duo Cooling, ce ofera posibilitatea de a controla temperaturile din congelator si din frigider in mod independent, nefiind vorba de schimb de aer intre cele doua compartimente.

Totul este controlat electronic, existand chiar un afisaj digital al temperaturii si informatiilor referitoare la valorile setate. Aceasta functie ofera utilizatorului siguranta ca detine controlul in orice privinta. Are un afisaj modern de tip Magic Eye, ceea ce contribuie la aspectul modern al produsului.

Frigiderul
este incapator, iluminat cu tehnologia LED, are patru rafturi de sticla si trei suporturi de usa, dar si un compartiment de legume si fructe. Congelatorul, pe de alta parte, are trei compartimente, un sistem de dezghetare automat si functia Super Frost, care ajuta la inghetarea super rapida a alimentelor sau carnii proaspat cumparate.

Per total, investitia se va dovedi de bun augur de-a lungul timpului si utilizatorii se vor bucura de calitatile pe care le prezinta un astfel de produs, o perioada indelungata, fara probleme de natura tehnica. Pretul care este peste posibilitatile oamenilor de rand ar putea constitui un mic dezavantaj, insa daca se poate trece peste acest aspect, atunci cu siguranta isi rezerva loc de cinste in bucataria si in viata oamenilor de zi cu zi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here