Combina frigorifica Liebherr CP 4613, 432 L, clasa A+ – pareri si review

In ziua de azi, omul modern este din ce in ce mai pretentios, din toate punctele de vedere. Isi doreste cele mai performante aparate, cel mai bun job, cele mai frumoase vacante, cele mai noi accesorii si gadgeturi, insa toate acestea vin cu un pret – foarte multa munca pentru a obtine ceea ce oamenii au nevoie. In societatea actuala in care ritmul avansarii tehnologice este din ce in ce mai galopant, combina frigorifica Liebherr cu o capacitate de 432 litri, clasa energetica A+, este solutia potrivita pentru persoanele care pun accent pe confort si pe un trai mai bun!Combina frigorifica Liebherr CP 4613

Puncte forte combina frigorifica Liebherr

Cu siguranta cei care nu au auzit de marca Liebherr pana la acest moment, vor fi surprinsi sa afle ca isi desfasoara activitatea de mai bine de 60 de ani pe piata internationala in domeniul producerii de echipamente de genul combinelor frigorifice, cu cele mai noi caracteristici si functii care pot fi intalnite pe piata.

Combina frigorifica Liebherr
are un sistem Duo Cooling excelent, care garanteaza delimitarea spatiului din frigider si a spatiului din congelator si asigura o racire perfecta, fara ca mirosurile sa se amestece. Mai mult, se poate vorbi de un modern sistem de control electronic si de un display Magic Eye cu LED, foarte utile pentru utilizatori. Capacitatea totala a combinei de 432 de litri este suficient de mare pentru o familie numeroasa care isi face cumparaturile o data pe saptamana si gateste in recipiente mari, pentru mai multe zile.

In alta ordine de idei, spatiul din congelator poate fi suficient de mare pentru depozitarea alimentelor voluminoase sau impachetate astfel incat au nevoie de o depozitare speciala. In interior, frigiderul are patru rafturi incapatoare, si congelatorul doua compartimente. In vreme ce frigiderul nu are nevoie de dezghetare, congelatorul necesita o oarecare atentie din partea utilizatorului, la un anumit interval de timp.

Iluminarea interioara cu LED
este o caracteristica excelenta pentru cei care obisnuiesc sa ia gustari la miezul noptii sau sa plece foarte devreme de acasa si per total, caracteristicile indica faptul ca modelul Liebherr este o alegere ideala pentru orice familie, cu mentiunea pretului, care este destul de ridicat pentru posibilitatile actuale ale societatii in care criza economica inca se resimte. Intr-adevar, combina frigorifica Liebherr este silentioasa, spatioasa, moderna, eficienta si economica!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here