Combina frigorifica Liebherr CP 4815, Comfort BioCool SmartFrost, Clasa A+++ – review

Calitatea germana este unica in lume. Cu siguranta ca multi oameni au avut sau au inca acasa un aparat mai vechi sau mai nou, creat de nemti si care este inca in perfecta stare de functionare, la care nu ar renunta pentru nimic in lume. Bunicii au aparate de radio vechi, nemtesti si parintii inca pastreaza unele aparate in apartament, produse in Germania, fie ca amintire, fie pentru ca inca sunt utile. Cei care isi doresc o combina frigorifica de care sa se plictiseasca folosind-o, cei care doresc sa investeasca intr-un produs de buna calitate, fabricat de nemti pentru ca oamenii din intreaga lume sa se bucure de zile si nopti mai linistite si sa isi imbunatateasca nivelul de confort si de trai, sunt invitati sa isi achizitioneze o combina frigorifica Liebherr, cu o capacitate de 375 de litri, clasa de eficienta energetica A+++, eleganta si spatioasa!Combina frigorifica Liebherr CP 4815

Puncte forte combina frigorifica Liebherr

In primul rand, combina frigorifica Liebherr are un aspect foarte suplu si elegant, care cu siguranta poate fi cu usurinta incadrat in orice bucatarie. Apoi, trebuie mentionate si caracteristicile definitorii ale acestei combine frigorifice, care includ functii super moderne, materiale noi si ultra rezistente si o compartimentare ideala a spatiului deja existent.

Combina frigorifica Libherr are cinci rafturi in frigider, patru suporturi de usa, un compartiment special pentru oua si unul pentru fructe si legume, astfel incat fiecare aliment sa dispuna de conditii perfecte de depozitare. In congelator sunt trei compartimente suficient de spatioase si pentru carne, inghetata, legume, aluat, cat si pentru alte produse care au nevoie de o temperatura de depozitare foarte scazuta. Congelatorul se dezgheata manual si are capacitate de congelare de 13 kg la 24 de ore.

Mai mult decat atat, iluminarea interioara se face cu LED, iar functiile speciale de super congelare si de super racire sunt ideale pentru alimentele proaspat achizitionate. Totodata, filtrul impotriva mirosurilor garanteaza un aer curat si proaspat, iar nivelul de zgomot, de doar 38 de decibeli, garanteaza o silentiozitate maxima.

Per total, pentru cei care isi doresc o combina frigorifica moderna si care sa ofere numeroase avantaje utilizatorilor, se recomanda modelul de combina frigorifica Beko. Acesta are un pret pe masura avantajelor pe care le ofera, foarte ridicat, care ii determina pe oameni sa apeleze la cardurile de economii, de credit sau de cumparaturi, fara sa stea pe ganduri!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here